Af alle sociale medier er Twitter måske et af de bedste steder, hvis man vil have sig et hurtigt skud grin. Det er et af de bedste steder at få sjove reaktioner, når Kronprinsen blæser på reglerne og suser over broen, mens alle andre må vente. Eller når Nicklas Bendtner enten bliver hyldet eller hånet for endnu et mål eller en tur i byen.

Vi har samlet et bredt udsnit fra ind- og udland. Og det er en broget skare af alt fra en norsk bedstemor over Vorherre til Lasse Rimmer. Her er vores 19 yndlinge, der kan få os til at smile på 140 tegn eller mindre.

LÆS OGSÅ: 12 danske fotografer du bør følge på Instagram
 

Thomas Warberg


Dansk komiker med en fortræffelig træfsikkerhed i sine tweets. Gerne flere guldkorn om dagen.

 

____________

Gud

Selvfølgelig må Vorherre himself være en af de sjoveste på Twitter. Han (eller hun) går ikke af vejen for fx at svine andre religioner som Scientology. Men hovedbudskabet er, at vi mennesker er utroligt dumme. Og det fortæller han på mange sjove måder.

____________


Zac Galifianakis

Det er ikke skuespilleren og komikerens rigtige profil (bemærk det manglende h i navnet). Men det er helt igennem ægte sjov.


____________

Mikka Tecza

Ung skarp pen, der er værd at følge ikke kun på Twitter, men også på Denfri.dk og selvfølgelig her hos os euroman.dk, hvor hun har skrevet flere sjove ting som fx om mænds typiske fordomme om feminister.


____________

Mikael Simpson, musiker og vært på P6 Beat

De fleste, som kender hans formiddagsprogram på radioen, elsker også hans tørre humor. Den får også frit løb på Twitter, og det er værd at følge efter.


____________

Carsten Eskelund

Nogle af de sjoveste på Twitter er ikke overraskende komikere, og derfor kan man også trygt følge flere af dem. Her er Carsten Eskelund bestemt en af de bedre.

____________

Sandie Westh, vært på P7 Mix

Sandie er så god på Twitter, at det gav hende et job på DR. Og man forstår godt hvorfor. Ikke en dag uden gode sager.

____________

Bedstemor

Jo, der kan komme sjove ting fra vores norske broder-folk. Denne bedstemor (eller hvem der nu står bag) har indtil fået videre 53.000 følgere, hvilket er opnået ved fx gentagne gange at skrive, at hun strikker.

____________

Christian Fuhlendorff

En af Danmarks bedste komikere og selvfølgelig også virkelig skarp på Twitter.


____________

tina

Korte præcise hverdagsbetragtninger, der rammer præcist.  


____________

Medieval Reactions

Vi har tidligere skrevet om denne geniale profil, der parrer middelalder-malerier med nutidige hverdagssituationer. Det lyder måske ikke som det mest umiddelbare match, men det fungerer forbløffende fint.

https://twitter.com/MedievalReacts

____________

Kira Sand

Musiksnob med hang til sociale medier, skriver hun om sig selv, og uddyber med, at hendes tweets kan indeholde spor af ironi. Det er vi glade for.

____________

Sebastian Dorset

Endnu en komiker af den gamle skole, der virkelig gør sig godt her. Har været med længe og holder en virkelig høj standard.

____________

Saved you a Click

Denne profil har allerede som navnet antyder sparret os en del kliks og dermed tid. Samtidig gør den det gerne på en humoristisk vis og er et godt våben i kampen mod clickbait, der vælter ind over os.

____________

Thomas Skov Gaardsvig

Faste læsere af euroman.dk vil kende ham fra hans blog og ellers selvfølgelig som tv-vært. Men han er også virkelig god på Twitter.

____________

Lasse Rimmer

Dansk oldschool komiker, der virkelig befinder sig hjemmevant blandt de 140 tegn.

____________

NotWillFerrell

Det ligger i navnet, at det ikke er komikerens ægte profil, men den er virkelig sjov.


____________

Fabeldyret

Fabeldyret er angiveligt en ung rapper, der bærer det borgelige navn Shahin Aakjær. Han er af iransk afstamning og indfødt Twitter-superbruger.


LÆS OGSÅ: 160 ting man burde gøre noget mere

LÆS OGSÅ: 7 typer du altid møder på kunstmuseum

LÆS OGSÅ: Zlatan har fået sin egen søgemaskine