Skilmisserate på 80 %, eksplosion af langtidssyge med stress og umotiverede slagsmål på åben gade. Det kan blive virkelighed, efter det er kommet frem, at vi i fremtiden ikke vil kunne poppe de små luftbobler i bobleplast. 

Wall Street Journal oplyser, at nyheden kommer fra virksomheden med det meget sigende navn Sealed Air Corp., som fandt på ’Bubble Wrap’ tilbage i 1957. Ifølge det amerikanske magasin Quartz er bobleplast dyrt at fragte, og desuden fylder det på virksomhedernes lagre. 

LÆS OGSÅ: Ændringen alle med Snapchat har ventet på

Derfor har Sealed Air Corp. nu fundet på en afløser med det utilgivelige navn iBubble. Produktet bliver sendt ud til virksomhederne i ikke-oppustet tilstand. Derefter kan virksomhederne selv pumpe luft i indpakningsmaterialet med en pumpe, de sjovt nok køber fra Sealed Air. Men luftpuderne i det nye produkt hænger sammen som i en luftmadras, og derfor kan vi ikke længere opnå den gratis nydelse. 

Virksomheden oplyser, at det gamle produkt stadig vil blive produceret, men hvad hjælper det, når det ikke er os, der bestemmer hvilket materiale vores nethandler bliver sendt i?

LÆS MERE: De 10 bedste løberuter i Danmark

LÆS MERE: Stjernerne og deres luksuriøse ure

LÆS MERE: 15 ting ingen mand bør gå med