I mange måneder har castingen af nye ansigter til True Detective været en joke på nettet, hvor alt fra makkerparret i Dum & Dummere til The Olsen Twins har været nævnt. Men nu er ét navn i hvert fald bekræftet. Irske Colin Farrell fortalte i weekenden til avisen Sunday World, at han skal være med i alle otte afsnit.

”Jeg ved, at det bliver otte afsnit, og at det vil tage fire eller fem måneder at indspille. Jeg ved meget lidt om det, men vi optager omkring Los Angeles, hvilket er fedt. Det betyder, at jeg kan bo hjemme og se børnene.”

Der er ingen tvivl om, at både HBO og skuespilleren selv håber på at gentage Matthew McConaughey-effekten med at tage et falmet håb og sparke nyt liv i hans karriere. Colin Farrell har længe været et navn, man forventede sig meget. Men på trods af roller i film med store budgetter som Miami Vice, Minority Report og S.W.A.T. har han stadig det store gennembrud til gode. Et gennembrud flere er begyndt at tvivle på nogensinde vil komme.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Tim Burton laver film med 'almindelige' mennesker

Manden bag serien, Nic Pizzolatto, har sagt, at der skal være tre hovedroller i den kommende sæson, så rygterne kan stadig løbe.

Her har Slate samlet de navne, der går mest vedholdende rygter om, hvilket inkluderer Vince Vaughn,  Elisabeth Moss og Rachel McAdams.



Her er andre bud: