I 1996 skrev og udgav Chuck Palahniuk bogen ’Fight Club’, der tre år senere skulle vise sig at udgøre fundamentet for en af alle tiders største cult-film af David Fincher med Edward Norton og Brad Pitt i hovedrollerne.

Historien om fortælleren Jack og hans anden halvdel, den barske og aggressive Tyler Durden, blev eller betegnet som et kommercielt flop, da den fik premiere i 1999. Alligevel er den i dag af mange opfattet som en af nyere tids bedste film og ligger i skrivende stund placeret på en 10. plads over filmportalen IMDb’s bedste film nogensinde.

Og hvis du er en af dem, der ikke kan få nok ’Fight Club’ eller blot ønsker at vide, hvad der blev af Jack og hans personlighedsspaltede karakter, er der godt nyt, når ’Fight Club 2’ udkommer i maj.

Men den bliver hverken at finde som roman eller som spillefilm. Chuck Palahniuk har nemlig indledt et samarbejde med de prisvindende tegnere David Mack og Cameron Stewart i forsøget på at forene de to genrer i en tegneserieform.

LÆS OGSÅ: Euromans store test: Hvad er din mentale alder?

Den nye udgivelse fortæller om hovedpersonernes liv 10 år efter, Jack første gang blev opmærksom på sin personlighedsspaltning.

Selvom Palahniuks bog aldrig har nået de samme højder som filmen eller vores liste over
bøger, du skal læse inden du fylder 30, er der stor spænding blandt alverdens ’Fight Club’-fans over den nye udgivelse. Men også tegneren David Mack, ser et stort potentiale ved efterfølgeren:

”Det er spændende fordi, jeg tror, mange mennesker føler et vist forhold til ’Fight Club’, hvad enten de blev introduceret til historien gennem filmen eller gennem bogen. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at filmskabere nok ikke kan lade være med at lave en filmatisering af efterfølgeren også” har Mack tidligere udtalt.

Se her forsiden til det første bind i den kommende 'Fight Club 2'-serie:

Selvom Mack forhåbentlig får ret i sin udtalelse, er det usandsynligt, at vi får lov til at se en potentiel filmatisering i den nærmeste fremtid. Indtil da kan ventetiden bruges på, at kaste et blik på de mange store film, der udkommer i år.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt er ikke for fin til at slås i mudderet

LÆS OGSÅ: Se sci-fi-instruktørs udkast til hemmelig Alien-film

LÆS OGSÅ: 15 sjove film selv alvorlige mænd bør streame