Er du allerede aktieinvestor, eller gemmer der sig bare en Wolf on Wall Street i dig, så er følgende information formentlig yderst interessante nyheder for dig.

Børsen Play er en ny on-demand investor-tv kanal, der sender direkte på din smartphone. Det kan betyde en masse nyttig viden og fordele for dig, der er interesseret i eller handler med aktier.

Kanalen er designet ligesom jakkesættene på Wall Street fortrækker deres kaffe – 'to go' og gerne med helt specifikke præferencer, når det gælder mængden og temperaturen af skum og mælk!



En realitet Børsen har anerkendt. Derfor har avisen nu udviklet et helt nyt koncept ved navn Børsen Play, der udelukkende vises i et videoformat på din smartphone. Arbejder eller "leger" du til dagligt med aktier, er der meget tid at spare, alt imens Børsen Play sikrer, at du er bedst muligt opdateret på de vigtigste aktienyheder med relevans for dine investeringer.

En on-demand nyhedskanal der giver dig mulighed for at vælge lige præcis de videoklip, der har relevans for dig og dine penge. Det er så at sige hele præmissen for Børsen Play – ind til benet, skåret efter dine præferencer.

De små korte udsendelser bærer ligesom avisen præg af fakta og objektivitet frem for arbitrære pseudoanalyser, der udelukkende bygger på et spekulativt grundlag.
 


Henover dagen vil der løbende følge indslag, der strækker sig fra tyve sekunder til to minutter, så du kan følge med i aktiemarkedets nyheder, aktiviteter og trends.

Det tilbyder mange andre også, men Børsen Play’ trumfkort ligger i muligheden for at skræddersy nyhedsstrømmen af aktuelt aktienyt.

Er du allerede abonnent på Børsen, kan du glæde dig over, at platformen er ganske gratis. Skulle du ikke være abonnent, beløber et Børsen Play-abonnement sig til 99 kroner om måneden.