Først var der John F. Kennedy, så kom Don Draper og nu introduceres vi så for Stirling Gravitas.

En slags ultimativ alfa-han, der til enhver en tid nupper din dame, alt imens han serve-esser dig ud i hegnet og sender fotografen et vindende smil.

Manden der vinder enhver diskussion med et resolut NO(!), manden der instruerer sin skrædder i buksernes snit, manden der aldrig har tabt et spil pool, manden der jonglerer med motorsave (ja,i flertal, og kan man andet..?).

Kort sagt: manden der er et hundred procent i kontrol.

Undtagen når det gælder én ting.

For ligesom Kennedy og Draper, så kæmper Stirling Gravitas også med nogle hemmeligheder. Og det er noget rigtig pis. Bogstaveligt talt. For Stirling Gravitas hemmelighed hedder inkontinens, og det er en irriterende satan af slagsen. Men ret normalt, faktisk. 15 % af os mænd kommer før eller siden til at døje med det.

Det er mere, end hvad man måske lige umiddelbart skulle tro, for – modsat Stirling Gravitas – så synes det aldrig rigtig at være den oplagte samtalestarter i halvlegen, eller noget man lige smider med på samlebåndet i Netto.

Tværtimod. Det sgu lidt tabu. Og det sgu lidt dumt, for går vi rundt og drypper uden at gøre noget ved det, så snyder vi os for mange af livets glæder.

Det har Stirling Gravitas indset med Tena for Men, hvorfor han igen kan dyrke yoga (level: idiot), tæmme sin løve og dirigerer sit orkestre (level: fantastic).

Der er naturligvis tusindvis af andre aktiviteter, som bliver påvirket af god gammeldags urinlækage. Men det behøver ikke være et problem, hvis man som Stirling Gravitas tager problemet seriøst og gør noget ved det.

Og det kunne Kenndy, Draper og alle os andre hanner måske også lære noget af!