Er McDonald’s også din guilty pleasure?

Kan du ikke få nok af deres mest populære burger, Bic Mac'en, der i 1968 indtog verden med tre lag burgerbolle og hele to bøffer?

Så er der nu en mere sund og moderigtig mulighed for at dyrke din livret.

McDonald’s i Sverige har nemlig lanceret en kollektion af tøj med Bic Mac-burgere printet på hvid baggrund, som kan købes online på den svenske side The Bic Mac Shop.

Kollektionen, der består af blandt andet nattøj, gummistøvler, tøj til din hund samt tapet og sengetøj, blev lanceret ved et modeshow i Stockholm i sidste uge.

”Vi er stolte af Bic Mac'en – den mest populære burger i verden og i Sverige. Hvert år bliver der solgt millioner af Bic Macs i Sverige, og burgeren har en masse fans. Det er derfor, vi har valgt at sælge Bic Mac-produkter eksklusivt i vores web-shop,” siger en talsperson for McDonald’s ifølge The Independent.

LÆS OGSÅ: McDonald's løfter sløret for opskriften på Big Mac-sauce

Det er ikke første gang, McDonald’s sætter sit præg på moden. Sidste år lod den amerikanske designer Jeremy Scott sig inspirere af den gyldne måge til sin debut for det italienske modehus Moschino.

Modeshowet McWalk, hvor modellerne trak i Bic Macs, er en del af en international kampagne fra McDonald’s, som de kalder imlovingit24. Kampagnen går ud på at overraske og skabe glæde på en uventet måde.

De forskellige dele af kollektionen koster i omegnen af 3-400 kroner, og overskuddet fra salget går til Ronald McDonald Børnefond, der yder støtte til velgørende, uddannelsesmæssige og videnskabelige formål til gavn for børn.











LÆS OGSÅ: McDonald's løfter sløret for opskriften på Big Mac-sauce

LÆS OGSÅ: Sådan laver McDonald's pommes frites

LÆS OGSÅ: Manden på gaden: modeugen i Milano

FACEBOOK: Bliv ven med Euroman