Sivas kan godt lide at komme på Mash i Charlottenlund. 

Stilen i restauranten er enkel, musikken er dæmpet, og betjeningen er rolig. Her nyder han at komme og spise en bøf og drikke en dark and stormy i baren. Det er sådan et sted, hans forbillede Frank Sinatra ville være kommet.

”Sådan kunne jeg godt tænke mig at være. Han var så skarp, ligesom Che Guevara. Frank Sinatra kunne bare gå ind i et rum, og alle vendte sig om. Man havde respekt for ham. Jeg håber, at på et tidspunkt i min karriere vil folk kigge på mig på samme måde, fordi jeg er den bedste rapper, der findes.”

Sådan siger den forbløffende generte rapper med det borgerlige efternavn Torbati, som vi portrætterer i det nye nummer af Euroman.

Bliv ven med os på Facebook 

I bladet kan du også læse om den opmærksomhedshungrende tidligere forsvarsminister Søren Gades afhængighed af det politiske fix, komme med på en lytter i omklædningsrummet til Miss Universe Denmark og lære, hvordan konsulentvirksomheden McKinsey modellerer præmiestuderende om til direktørmateriale.

Du kan også møde tre tunge business-drenge, blive klogere på Jonathan Spangs nye standup-show og få opskriften på en chili con carne, der sparker som en hest og synger som en engel. 

Bladet er i handelen fra i morgen, torsdag.

LÆS OGSÅ: Kidd: "Jeg har fået ro i mig selv. Jeg har fast kæreste. Jeg har aldrig haft det så optur"

LÆS OGSÅ: Euroman har fundet sin nye chefredaktør

LÆS OGSÅ: Søren Gade afslog post som miljø- og fødevareminister i V-regeringen