Vi startede året med et helt nummer om kvinder. Men Rytteriets Martin Buch og Rasmus Botoft sneg sig med som karaktererne Else og Tulle - fotograferet af Territorium.


Og her en rigtig kvinde, Danica Curcic, der i år var alle vegne, fra 'Fasandræberne' til 'Romeo og Julie'. Morten Germund fotograferede skuespilleren.


Tobias Dybvad var aktuel med showet 'Dybvaaaad' på TV 2 Zulu og her er han uimodståelig i moonboots, bruncreme med mere, foto Magnus Ekstrøm.


Mikkel Boe Følsgaard viste med sit flotte spil i 'Arvingerne', at hæderen for den gale regent i 'En Kongelig Affære' ikke var tilfældig. Rasmus Weng Karlsen fotograferede skuespilleren, der snart er tilbage på skærmen med anden sæson af 'Arvingerne'.


2014 var også året, hvor Kevin Magnussen fik sin formel 1-debut - og -exit. Rasmus Weng Karlsen fotograferede ham endnu eventyret endnu var begyndt.


Torsten Vilgaard fik i foråret en Michelin-stjerne med sin restaurant Studio. Jonas Pryner Andersen har fotograferet ham i et dødeligt opgør med en hummer.


Holger K. Nielsen fik 49 dage i jobbet som udenrigsminister mellem december 2013 og februar 2014, hvor SF trådte ud af regeringen. I et interview med Euromans Anne Sofie Kragh sagde han: "Det sværeste er - og det viste sig at komme som et chok for SF - at du skal undertrykke din identitet til fordel for regeringens identitet. Det lagde jeg stor vægt på, da jeg kom ind i regeringen. Jeg syntes de skændte alt for meget med hinanden det første års tid. Hvis man går ind i en regering må man gå all in."   Foto: Territorium.


Ahmed Akkari udgav i april sin meget omtalte bog 'Mit opgør med islamismen'. Her har fotograf Isak Hoffmeyer fanget ham i karate-træningslokalet.  


De fleste år er Zlatan-år. Således også 2014, hvor manden, der har vundet nationale mesterskaber i Holland, Spanien og Italien, også vandt i Frankrig med PSG. Martin Bubandt fandt ham på en svensk landsholdstur til Tyrkiet.  


Monte Carlos Esben Bjerre og Peter Falktoft holdt op med at lave radio og lancerede i stedet tv-showet Monte Carlo på DR 3. Her har vi sat den populære duo sammen med en anden af landets store helt store idoler: Christopher. Foto: Jonas Pryner Andersen.


Morten Messerschmidt blev kongen af Europa-parlamentsvalget med rekordtallet 465.758 personlige stemmer. Jonas Pryner Andersen fotograferede ham.

/link/314e73b572ca48e186056062c6ae4da8.aspx" />