I sidste weekend delagtiggjorde modellen Emma Appleton verden i en Facebook-besked fra modefotografen Terry Richardson, hvori Richardson tilbød hende en fotoserie med modemagasinet Vogue til gengæld for sex med modellen.


Instagram-billede af Emma Appleton.

Beskeden viser sig nu, ifølge tabloidavisen NY Post at være sendt fra en fupmager.

LÆS OGSÅ: Fotografiets frække onkel igen anklaget for seksuel chikane

Terry Richardson er flere gange gennem årene blevet anklaget af kvindelige modeller, der har poseret for ham og mener, at han har manipuleret dem til seksuelle ydelser under foto-optagelserne. 

Og da nyheden om den skandaløse besked til Emma Appleton cirkulerede i begyndelsen af denne uge, meddelte flere magasiner og aviser, heriblandt Vogue, at de ikke havde nogen planer om at samarbejde med fotografen i fremtiden.

Men ifølge NY Post var den Facebook-konto, hvorfra Emma Appleton havde modtaget beskeden, en fup-konto ”sat op fra en tilfældig gmail-konto.”

Kontoen skulle nu være blevet lukket ned af Facebook.

En repræsentant for Terry Richardson har hele tiden bedyret, at beskeden til Appleton var bagvaskelse.

Modellen har skrevet en offentlig kommentar til den seneste udvikling i sagen på sin Instagram-profil, hvori der står, at ”hvis kontoen er falsk, skal den slettes, men hvis den er ægte, er han et forfærdeligt menneske”.



Her kan du i et brev, som fotografen har sendt til NY Post tidligere på året, læse Terry Richardsons forsvar mod de beskyldninger, der er blevet rettet mod ham i tidens løb.