Det er formentlig de færreste, der ville ønske at dele deres skilsmisse med hele verden. Men billedet af  Keith Hinson og Michelle Knight, som smilende har skudt en selfie, hvor de står med skilsmissepapirerne, er nået længere ud, end de formentlig havde forestillet sig.

”Det her er den mest venskabelige, respektfulde og kærlige skilsmisse, man kan forestille sig. Vi smiler på billedet – ikke fordi det er slut – men fordi det skete,” skriver parret nedenunder billedet, der har fået 132 likes.

”Michelle og jeg har god sans for humor omkring det hele,” fortæller Keith til Huffington Post, der har kontaktet parret. ”Og vi vil gerne have folk til at vide, at det ikke behøver at være en negativ oplevelse.”


Her er Keith og Michelle fra deres bryllup i 2011 og deres skillsmisse i år.

LÆS OGSÅ: Teenagere skyder sindssyg selfie

Skillsmisse-selfien er blot det seneste skud på en mærkværdig stamme af selvpromoverende skud. Den virale trend #aftersex, hvor folk tager billeder af dem selv efter akten, er en af de mest udbredte i år. Her er et par eksempler:









Men mens sex-billederne er i den harmløse afdeling er begravelses-selfierne udtryk for en uhyggelig manglende sans for situationen. Her er nogle af de mange selfie-selvmål.





LÆS OGSÅ: Dansk F-16 pilot skyder verdens bedste selfie