Trailer- og teasermediet fungerer ikke kun som spiseseddel for allerede færdigproducerede film, når publikums opmærksomhed skal pirres, og hypen skal piskes op forud for en premiere.

Det er også den enkleste måde for en instruktør at pitche en ide, mens filmen er på idestadiet og endnu ikke har finansieringen på plads.

Et godt eksempel er  filmen 'Wonderkid', der handler om en ung professionel fodboldspiller, der er bøsse i et hypermaskulint miljø. Det vil sige, det er planen, for filmen er ikke gået i indspilning endnu, men instruktøren Rhys Chapman har iværksat en kickstarterkampagne for sin kortfilm.

Vi bliver i det britiske og går videre med en fuldblodstrailer for filmen 'Set Fire to the Stars', der handler om den walisiske poet Dylan Thomas' første turne til USA i 1950. Digteren spilles af  walisiske Celyn Jones, der har været med til at skrive manuskriptet sammen med instruktør Andy Goddard, der mest har instrueret tv tidligere, blandt andet flere afsnit af 'Downton Abbey'. I rollen som den håbefulde digter og anmelder John Brinnin, der skal sørge for, at alt forløber glat på turneen, finder man Elijah Wood.

Men selvfølgelig, hvis det hele gik glat mellem de to, var der ingen film.

Et andet forhold mellem mænd med knaster bliver fremstillet i denne tilsyneladende hårdtslående og emotionelt højspændte film, 'The Foxcatcher'. Den handler om den olympiske guldmedaljevindende bryder Mark Schultz (Channing Tatum) og hans forbindelse til broren Dave (Mark Ruffalo) og den sportselskende multimillionær John Dupont (Steve Carell).

I den sporty afdelig har vi også fundet en trailer for denne dokumentar om hyperbiler. Vi skal være ærlige at sige, at vi ikke aner noget om hyperbiler, andet end at de vist er rimelig vilde og samtidig miljøvenlige. Filmen ser også meget lækker ud.


Vi ved ikke helt, hvad vi skal tænke om den her komedie om en komiker, der gerne vil tages seriøst. Men den kan nu altså noget, den stemme. Altså stemmen, der tilhører Chris Rock, som både har skrevet og instrueret 'Top Five'.