Rigtigt mange er i disse dage ved at begynde på en videregående uddannelse. Det bliver en spændende tid med mange nye indtryk og en masse nye, spændende mennesker. Vi har samlet 9 af dem:

Badebilletten



Hvordan han nogensinde er kommet ind på et studie, er dig en gåde. Han sidder altid omme bagerst i auditoriet og spiller ’Heroes 3’, sover over sig, og chatter dig op på Facebook dagen inden deadline for opgaverne, for at høre, hvad det dér termodynamik går ud på. Men han består altid, uanset hvor mange gange, han bliver truet med udsmidning.

Bliv ven med Euroman på Facebook

Good girl gone bad



Hun var formand for elevrådet fra børnehaveklassen og hele vejen igennem gymnasiet. Nu er hun formand for festudvalget, barudvalget og er ved at arrangere et nøgenløb tværs igennem Odense. Der skal heller ikke mere end to Somersby til at forvandle hende fra læsesal til lapdancer. Senere vil hun skrive på sit CV, at hun har lavet en masse frivilligt arbejde, der har givet hende ’ledererfaring.’

Fantomet



Han dukker op første dag, og så ser du ham ikke før eksamen. Indimellem glemmer I, hvad han hedder, men bliver mindet om det, når han pludseligt poster et billede på Facebook af sig selv og sin overraskende store vennegruppe på en bytur i Tel Aviv. En dag vil han pludseligt være til stede, som om han har været der altid. Han vil sidde for sig selv og se ud som om, han slet ikke ænser, at der er 74 andre mennesker i lokalet. Dagen efter er han væk igen. Ugen efter ser du på Facebook, at han og hans band er på tourné i Hviderusland. Han består eksamen og gør hende den søde fra semestret over jer gravid. Ingen aner hvordan.

LÆS OGSÅ: 13 tegn på at hashtagget snart må dø

Hende der laver sine lektier



Hun laver sine lektier. That’s kind’a it. Om hun har nogen særlig lyst til at blive uddannet inden for lige netop dette felt er svært at sige, men det virker det ikke til. Hun er kommet ind med et imponerende snit og meget få hobbier, og nu vil hun altså være jordemor, eller læge eller international businesswoman, eller hvad end hendes lokalavis-forside-snit har bragt hende ind på.

Svæveren



Man kan sagtens være usikker på, hvad man gerne vil bruge resten af sit liv på, bevares. Men den gang du var hjemme hos din ven fra økonomistudiet, fandt du på hans skrivebord ansøgninger til medicinstudiet, forsvaret og en bog ved navn ’Tømmersvend – sådan’. Han snakker altid om at droppe ud. Enten for at skifte til noget helt andet, der absolut intet har med jeres studieretning at gøre eller for at bruge et halvt års tid på at finde sig selv. Før nogen af jer får set jer om, er I færdiguddannede, og han er stadig i tvivl.


Guitarduden



Der er fire akkorder i ’Wonderwall’. Han kan dem. Derfor føler han sig forpligtet til at holde intimkoncert, hver gang chancen byder sig. Repertoiret spænder mellem et par prøvende anslag for at tjekke om guitaren stemmer (det gør den aldrig), og så selvfølgelig sing-along-klassikeren over dem alle, ’Wonderwall’. Han har altid en guitarpick på sig, der falder ud, hver gang han åbner sin pung, som en evig reminder om hans færdigheder som lejrbåls-rundkreds-høvding.

Den kommende bedrager



Han er begyndt på CBS eller lignende, fordi han altid har ’været glad for tal’. Du ved godt, at han allerbedst kan lide dem, der er printet på grønne sedler, og der er et eller anden ved ham, der får dig til at tænke på selskabstømmere, The Wolf of Wall Street og Per Ulrich Karpf. Han har også en forkærlighed for de dér stribede skjorter med hvid krave. Han har allerede fire cvr-registrede firmaer, men det er umuligt at sige, hvad de firmaer egentligt laver. Han læser også Herald Tribune, selvom han bor på kollegie i Valby.

LÆS OGSÅ: 74 film enhver mand bør se

Den evige rus-vejleder



”Det er det, jeg elsker ved rus-pigerne: Jeg bliver ældre og ældre, de forbliver samme alder,” synes at være hans motto. Hans hobbier er at vise nystartede piger rundt på skolen, stikke ølbonger ned i halsen på folk i busser på vej mod rusture i Sønderjylland, og danse til Ke$has ’Timber’. Hans evige festen rundt vil resultere i, at han dumper tredje semester noget så grusomt, men det er egentligt helt fint, for så kan han nemlig være rusvært en gang mere.

Yoda



I en alder af fyrre eller en anden astronomisk høj alder har han besluttet sig for at lægge sit liv om. Før var han revisor i Herning, nu vil han være læge, men først skal han igennem flere år med folk på halvdelen af hans alder. Han holder sig mest for sig selv, dels fordi han skal køre tidligt hjem og hente børn, dels fordi ingen fatter hans referencer til ’Pretty in Pink’. I virkeligheden er han en meget rar fyr, men I bliver aldrig rigtigt gode venner, fordi han ikke er på Facebook. Ej heller gider han med på Heidi's Bier Bar. 

LÆS OGSÅ: 9 eksempler på, at kontaktannoncer er det bedste

LÆS OGSÅ: Tillykke med huen: Her er dine 7 muligheder

LÆS OGSÅ:  16 eksempler på at lokaljournalistik er det bedste