’Last Week Tonight with John Oliver’ på HBO Nordic

Efter vikartjansen på ’The Daily Show’ er den ualmindeligt underholdende brite i gang med at sætte en tyk streg under sit værtstalent. Intet er for småt til at blive kørt gennem Olivers krøllede sind i ’Last Week Tonight’, og særligt afsnittet, hvor han gør grin med hele Danmarks Prins Henrik, er latterkrampefremkaldende.



___________________________

’Workaholics’ på Comedy Central

Hvorfor der ikke er nogen danske streamningtjenester, som har sikret sig denne formidable serie, er et mysterium. Tre gutter arbejder som telemarketingsælgere, efter at collegetiden er afsluttet, og ellers hænger de bare ud, drikker øl samt æder psykedeliske svampe til tider, mens de taler om alt og ingenting. Det er klassisk bromance-comedy, hvor dude-samtalerne er gennemført underholdende og gør, at man kan koble helt af i godt selskab.



___________________________

’Safety Not Guaranteed’ på Netflix

I noget så sjældent som en romantisk komedie med sci-fi-elementer rejser tre reportere ud for at finde manden bag en kontaktannonce, der adresserer mennesker, som vil rejse tilbage i tiden med ham. Filmen har vundet adskillige indie-priser rundt omkring på festivaler, og det forstår man godt, for alt er både underfundigt og morsomt.

___________________________

’Parks and Recreation’ på HBO Nordic

Den måske sjoveste mockumentary-serie nogensinde har levet et stille liv i Danmark, men heldigvis sørger HBO for, at seriens to første sæsoner i hvert fald er tilgængelige for det danske publikum. Golden Globe-værten Amy Poehler skriver og spiller hovedrollen som overbureaukraten Leslie Knope, der koster rundt med sine kommunale ansatte i Indiana. Desværre er Leslies organisationstalent imidlertid så dårligt, at selv den nemmeste kommunale opgave kan blive enormt kompliceret – og ustyrlig sorthumoristisk. Se trailer her

___________________________

’Arrested Development’ på Netflix

Da Fox Network i 2006 droppede serien efter kun tre sæsoner, havde de mere end forregnet sig. For Arrested har de senere år opnået kultstatus, og fansene har krævet serien tilbage. Derfor købte Netflix rettighederne, og fjerde sæson blev således tilgængelig i Danmark tidligere i år. Har du ikke allerede binget serien fra start til slut, er det bare om at træde ind i universet, hvor Michael Cera (’Superbad’ og ’Juno’) vader rundt mellem absurde og geniale jokes i en rigmandsfamilie, der forsøger at genoprette tidligere tiders velstand og respekt.



___________________________

’Louis C.K.: Oh My God’ på HBO Nordic

Én af verdens skarpeste komikere leverer en times uovertruffen stand-up, der både er under bæltestedet og langt over plathedsniveauet. C.K. er i en klasse for sig, når han rammer dagen – og det gør han mildest talt i dette show.

___________________________

 

LÆS OGSÅ: Zach Galifianakis møder Brad Pitt i endnu et perfekt interview

 

LÆS OGSÅ: 9 (oversete) film og serier på streamingtjenesterne nu