Godmorgen, dagens morgenpost er lidt sløv i optrækket. Internettet har ikke været så sprødt i går, men jeg har alligevel fundet et par ting, du kan fornøje dig med.

____________




Those Jennifer Lawrence Photos Aren't Scandalous

"Lawrence offers so much of herself for us to consume; the problem is that once that audience’s hunger is in place, it becomes increasingly difficult, especially in the digital age, for anyone — star, publicist, fan — to police and control it. Don’t mistake that for victim-blaming: Just because someone is likable and charismatic and a public figure doesn’t mean that they should, or deserve to be an open target; nevertheless, they become so."

Lad os bare starte med det uden sammenligning mest omtalte emne på nettet i går. Leak af nøgenbilleder af Kate Upton, Jennifer Lawrence, Kirsten Dunst og mange flere. Alle har set dem og alle de seriøse medier (og dem, der gerne vil være seriøse) prøver at tage et moralsk standpunkt - som for eksempel Buzzfeed, der skriver at Jennifer Lawrences billeder næppe vil ændre folks opfattelse af hende. Eller The Guardian, der skriver at vi altid vil være nysgerrige omkring kendte kvinders kroppe og at det altid er farligt at være et navn.  

____________




Jeg tror, man skal være en virkelig dårlig fotograf, hvis man ikke får gode billeder med hjem fra Burning Man. Den store festival i Nevadas ørken er netop overstået og The Atlantic har et flot fotoessay derfra.

____________




What Are Those Strange Things You See Floating In Your Eye?

"Floaters are actually shadows cast by objects suspended in the clear, gel-like substance that makes up the majority of the eye’s interior. This substance is called vitreous and helps to maintain the eye’s round shape. After passing through the lens, focused light has to pass through the vitreous in order to reach the retina at the back of the eye. It’s mostly composed of water but also contains proteins and various other substances."

Kender du også til de der små sataner, der af og til flyder rundt i synsfeltet? Det gør jeg, ligesom 70% af resten af befolkningen. Men hvad faen er det egentlig? Svar her.

____________




Esquire har en god guide, hvis du ikke lige passer det helt slanke snit.

____________




Den bedste måde at holde en burger på.

____________




The Lake Radio er noget af det sejeste, jeg har set og hørt i lang tid. Og så er det dansk. Det er en stream af musik, der kører i alle døgnets 24 timer. The Lake Radio er startet af nogle gode musikfolk, blandt andre Efterklang, og fokus er på den alternative musik. Lyt selv med her.

____________




BBC har lavet en oversigt over samtlige dødsfald i trafikken i Storbritannien fra 1999-2010.

____________




Svenske Robyn er på forsiden af næste nummer af The Gentlewoman. Flot!

____________




Fantastisk video om isklatring i Italien. Den er lavet af Arc'Teryx, som desuden er aktuelle med en ny efterår-/vinterkollektion for deres helt sublime underlinje Arc'Teryx Veilance, der er noget af det mest avancerede outerwear i verden.

____________




Alt for i dag. Tak.

Peace.