Godmorgen. Det er cykelrytterens fødselsdag. Morgenposten har været ude at løbe, så den er frisk i dag:

___________




Jeg har ikke fulgt så meget med i Fifty Shades of Grey, men jeg fandt forleden ud af, at The Weeknd har lavet et nummer til soundtracket. Det hedder 'Earned it' og det er godt. Lyt ovenfor.

___________




Wow, det er sejt. En Moby Dick-shadowbox.

___________




Pop-up furniture. Smart ja. Brugbart, njaaaaa.

___________




We no longer wish you were here

"For me, sending postcards is not simply force of habit or a tiny revolt against the “like us on Facebook” inanity of social media. It’s more personal than a generalized cyber-posting or e-blast, and at the same time less narcissistic. Postcards widen the conversation by adding a third element: the image itself, whether tacky or beautiful, generic or informative."

Er postkort ved at være passé? Jeg synes stadig, det er hyggeligt at sende og få postkort fra venner på ferie, men ikke overraskende bliver der ikke sendt lige så mange som engang. Washington Post skriver.

___________




Sådan laver man øldåser.

___________




Boundaries
.

___________




Michael Jordan er netop trådt ind i klubben for dollar-milliardærer. Nyheden kommer selvfølgelig i forbindelse med Forbes' liste over verdens rigeste mennesker, og der er et par sjove navne på. C.R.E.A.M.

___________




Dan Crowe er redaktør og medgrundlægger af de suveræne magasin Port. I et interview med Jeremy Leslie fra MagCulture snakker han om sine favoritmagasiner, sin måde at arbejde på - og! - at han er i gang med at lave et nyt magasin, Avaunt, med Matt Willey og Ben Saunders. Det kommer til at handle om "adventures" og slap af jeg glæder mig.

___________




Har du læst om professoren, der boede i en lille container i et år? Det har du sikkert, men du skal også tage at læse om, hvorfor han gjorde det og hvad han lærte om alt det lort, vi omgiver os med og som vi ikke har brug for.

___________




Mr. Porter har interviewet verdens sejeste Margaret Howell.

___________




Fiji skal have nyt flag. Og hvis du tilfældigvis et statsborger på Fiji, kan du deltage i designkonkurrencen og være med til at afgøre, hvordan det kommer til at se ud.

___________




Byyyyyyyyyyyye.