Godmorgen, det er tid til dagens Morgenpost.

_____________




Er du ordentligt klædt på i dag? Vi kan lige starte med 18 citater om god stil. Som for eksempel:

“It is totally impossible to be well-dressed in cheap shoes.” – Hardy Amies, Designer

_____________




Jeg har benyttet mig virkelig meget af Airbnb, både til at leje og udleje. Tit kigger man jo bare efter almindelige lejligheder, men der er masser af spektakulære steder rundt om i verden, som bliver lejet ud på Airbnb. Var det noget med din egen ø på Fiji, en iglo i Østrig eller en Woodstock-tipi i USA? Cool Material har samlet 10 anderledes Airbnb-tilbud.

_____________




Min gode ven Oliver og hans bror Tobias laver en god podcast, der hedder Programmet om Ingenting. Stemningen er uhøjtidelig og der bliver diskuteret emner uden nogen fast dagsorden. Meget befriende. Seneste episode er med ingen andre end Mads Brügger som gæst. Lyt ovenfor.

_____________




Blufferens guide til nattelivet

"Klubscenen skal virkelig spænde snublekysen nu, ellers kan de kun overleve som tryg mainstream vodka-burhønse-farme for usikre forstadskyllinger. Vi mangler en ny musikgenre, et nyt stof, en ny måde at være sammen på, tak? Det er simpelthen for dumt og dyrt og døgnrytmeforstyrrende at leve for weekenden i 2015, og der er så mange andre fantastiske ting, man kan lave - også for at få et kontroltab og et ukendt knald - før normal sengetid."

Altid skarpe Morten Vammen guider til nattelivet.

_____________




Hvis du tilhører en af dem, der ikke vaccinerer deres børn, så se lige videoen ovenfor. Den er faktisk fra 2010, men må siges at være højaktuel i disse idiot-befængte tider.

_____________




Jeg er kun en enkelt gang cyklet forbi Nibble Shop i Kødbyen uden rigtig at vide, hvad det er. Men i går fik jeg fortalt, at det er en blandet bog- og magasinhandel af folkene bag madkonceptet I'm a KOMBO. Stedet har fokus på udveksling af ideer og innovation på det kulinariske område, og den slags kan man kun bifalde. De har kun åbent onsdag fra 12-18 eller aftale, men tror snart jeg skal forbi.

_____________




Hvis du er i New York den kommende tid, skal du tage forbi MoMA. De har netop åbnet for den retrospektive udstilling om Björk, og den gad jeg eddermame godt se. Fast Company Design har et lille preview.

_____________




The Man Who Made 'Tetris'

"Because it was made during work hours on a government computer, the Soviet government ​claimed all​ rights both to Tetris and to the untold millions in royalties that eventually rolled in. So, despite his sudden international recognition as a developer, Pajitnov remained essentially a working Joe when he joined up with Rogers and Bullet-Proof, immigrating to America in 1990 on the work visa they sponsored."

Vice har interviewet manden, der opfandt det mest populære computerspil nogensinde: Tetris. Hans livshistorie er ret vild.

_____________





Ny Supreme-skatevideo med titlen The Red Devil. Masser af smadder.

_____________




Alt for i dag. Vi ses i morgen.

Peace.