Godmorgen. Sikke en dag i går. Jeg begriber stadig ikke omfanget af det angreb, der skete i Paris. Men hvor var det rart at se, at hele verden rykkede lidt tættere sammen i går aftes. Jeg har sagt det tidligere her i Morgenposten og jeg gentager det gerne: Den religiøse ekstremisme er vores allesammens allerstørste fjende. Uanset hvilken religion, den tager afsæt i. Nu er der Morgenpost.

___________




Ja, vi kunne jo passende lige starte med at anbefale min veninde Louises blog Lois & Me, der i dag har en fin hyldest til Frankrig øverst.

___________




Polaroid har en ambition om at få unge mennesker til at udskrive deres billeder. Jeg kan sagtens se det ske, og sådan en bette printer gad jeg da godt eje.

___________




Khoi Vinh, tidligere Design Director på New York Times, har skrevet en bog om digitale designere og deres karriere. Bogen rummer interviews med en lang række prominente designere, og den kunne passende være en god gave til dig selv. Den udkommer snart.

___________




The Collective Quarterly er et nyt magasin "about discovering." De har lavet en rigtig fin film, som du skal tjekke her.

___________




Forældre som for første gang fortæller deres børn om bierne og blomsterne. Haha, jeg elsker så akavet, det kan være.

___________




Jeg har aldrig været i Wien, men jeg har en formodning om, at jeg ville kunne finde mig godt tilpas i den østrigske by. New York Times har lavet en rejseguide til 36 timer i den klassiske by.

___________




Jeg har tidligere givet den op for magasinet Riposte her i Morgenposten. Det er et fremragende blad som er lavet af (primært) kvinder og som handler om kvinder. Til alle dem, der brokker sig over de danske dameblade, er det i hvert fald et fint alternativ. Port Magazine (der selvfølgelig også kan anbefales, både til mænd og kvinder) har snakket med Ripostes chefredaktrice Danielle Pender om magasinets begyndelse og udvikling. Værd at tjekke.

___________




Soulland har med deres Curated-sektion skabt en fed platform, hvor de jævnligt interviewer seje typer om dit og dat. Seneste skud må siges at være lidt af et scoop, da det er ingen andre end Mike Skinner bag mikrofonen. Sejt. Og god læsning.

___________




Her kunne jeg dælme godt bo.

___________




Panda Bear har en af de vildeste hjemmesider, jeg længe har set. Den er lanceret i anledningen af en ny plade. Lov mig at du tjekker den, billedet herover yder den ingen retfærdighed.

___________




Og det var alt for i dag. Pas nu på hinanden.

Peace.