Godmorgen, jeg håber din weekend har været god. Ærgerligt med Wozniacki, men altså helt ærligt, hun havde jo ingen chance. Nå, så var det godt at vi vandt over Armenien. Nu er der morgenpost.

____________




Wired har samlet mærkelige facts om fem af verdens bedst kendte logoer.

____________




Og så var weekenden vist det allersidste sommer, vi fik i denne omgang. Den har fandme også været god, hurra, og for pastel- og kokosoliefanatikerne har Mario Dotti taget nogle ret fantastiske fotos af det ultimative klichefyldte ferieparadis.

____________




Drikkepenge er evig kilde til spørgsmål og forundring. For hvor meget er det nu lige, man skal lægge, når man er i udlandet? Det kan Tip This Much svare på.

____________


Lidt for Twitter-folket: Hvis du bruger favorite-funktionen som en slags "gem-og-læs-senere," men altid glemmer at vende tilbage til dine favoritter, er her en smart løsning: Hubbble er en praktisk service, der hver uge samler dine favorites sammen og sender dem i en mail til dig.

____________




The Rise and Fall of the Biggest Pot Dealer in New York City History

"The size and sophistication of his fallen empire were unprecedented, those who chased him say. Starting in the mid-2000s, Mr. Cournoyer managed the shipment of man-size bales of hydroponically grown pot across the border on motorboats and snowmobiles. Nearly $1 billion of his cash was laundered through the Sinaloa drug cartel or was ferried back to Canada in pickup trucks equipped with secret traps in their radios and gas tanks."

Vanvittigt. Dit liv med fast job, cykelhjelm og fyraftensøl hver tredje fredag vil måske synes en smule ordinært, når du hører om Jimmy Cournoyer.

____________




Martin Thorborg er en mand med en masse gode ideer. Han seneste er netop blevet lanceret: Han opfordrer skolebørn til at pjække fra skole for i stedet at møde en iværksætter og høre om, hvordan man kan komme i gang med sin egen ide. Ikke alle kan lide at gå i skole og der mangler vist også et kapitel om iværksætteri i "Hvad kan jeg blive"-guiden. Godt tænkt!

____________




How to be alone: An Antidote to One of the Central Anxieties and Greatest Paradoxes of Our Time. Nyd det!

____________




Verdens vel nok bedste livsstilsmagasin til mænd, Fantastic Man, er på gaden med et nyt nummer med Christoph Waltz på forsiden. Stærkt! Det er i øvrigt også værd at lægge vejen for COS en af dagene, for de er også klar med nyeste udgave af deres virkelig fremragende og smukke magasin. Og sjovt nok har folkene bag Fantastic Man fået lov til at styre redaktionslokalet i denne omgang, hvilket absolut må ses som et match made in heaven.

____________




Hey, det her er sejt: Troels Abrahamsen og et piano. Stærkt!

____________




Haha, jeg kendte ikke til Instagram-profilen waverider, men han er ret sjov.

____________




Ny video til Cancers nummer 'Body On the Bones' fra pladen Ragazzi. Det er fandme godt arrangeret.

____________




KFC i Japan har det ALT FOR VILDT.

____________




Og det var alt for i dag. Jeg ønsker dig en skøn mandag.

Peace.