Moooornings, der er morgenpost:

_____________




Yay! Nyt nummer med Sam Smith og ASAP Rocky. Det hedder 'I'm Not the Only One'. Der er ikke lige så meget ASAP med, som man kunne håbe, men ok, lidt er bedre end ingenting...

_____________




Dagens bedste billede: En ung fyr ignorerer Obama og laver i stedet en faceplant direkte ned i hans sofa. Sådan!

_____________




Havde det ikke været for graffiti-kulturen i New York i slut-1970'erne og 1980'erne, havde vi ikke haft mange af de subkulturer, der eksisterer i dag. En af de fotografer, der dokumenterede det hele, hedder Henry Chalfant, og i en ny bog fra Thames & Hudson har han været dybt i arkiverne. The Guardian har et preview inklusive gode anekdoter fra nogle af de største malere, og du kan købe bogen her.

_____________




Hvis du er et menneske, der lever på planeten Jorden, opdagede du helt sikkert Apples Keynote i går. Nye iPhones, ny betalingsform og nyt Apple Watch. Og sidstnævnte ur er sgu mere sjældent, end det er kønt. Det har en masse funktioner, som du kan læse om et andet sted, men jeg vil alligevel vove at påstå, at det ikke får en vildt stor gennemslagskraft. Et ur er noget, man gerne vil have i lang tid og måske endda give videre til sin søn. Der skal gerne være noget nostalgi og historie over det, og jeg tror simpelthen ikke, at et digitalur fra Apple kan levere det. Den levetid på max et par år, Apple-produkter i forvejen har, gør det blot til endnu en køb-og-smid-væk-genstand, man ikke får et rigtigt forhold til. Men ok, det kommer blandt andet i 18 karat guld, så der skal nok være en d-bag eller to, der synes det er fedt. Nå, Mashable skriver også om fem grunde til ikke at købe uret.

_____________




Det danske brand Le Fix har lavet deres første video nogensinde. Den er virkelig flot og god.

_____________




Nike har udtænkt et koncept for et fly, der er specialdesignet til deres atleter. Det er sgu ret sejt.

_____________




Dumt: I New York kan du købe en parkeringsplads til 1 million dollars.

_____________




En Heineken-reklame fra 1955. Den er altså ret fantastisk, bemærk hvordan der bliver brugt stop-motion i den. Sejt.

_____________




Oasis (eller hvad der måtte være tilbage af bandet) udgiver den 29. september et boxset med en maaaaasse lækkerier. For eksempel denne optagelse fra Roskilde Festival i 1995, hvor de spiller '(What's the Story) Morning Glory' fra deres kommende album af samme navn - som skulle gå hen og blive deres bedst sælgende plade nogensinde med 22 mio. eksemplarer. Lyt ovenfor.

_____________




Fotograf Ryan McGinley er kendt for sine nøgenfotografier af unge mennesker i naturen. Nu er han aktuel med en ny udstilling på Team Gallery i Soho, hvor billederne dog ikke er taget i naturen men snarere i McGinleys fotostudie på Canal Street over en periode på seks år. Kig forbi, hvis du ligesom mig skal til New York i nær fremtid. Du kan se et udsnit af billederne her.

_____________




Det var sgu alt, jeg havde til dig i dag. Pas på dig selv og hinanden.

Peace.