Godmorgen, gråvejr til trods er morgenposten klar til at skinne på din formiddag. Værsgo:

___________




PRhyme er en ny konstellation mellem DJ Premier og Royce da 5'9. Deres album er dælme godt og det kan høres på alskens streamingtjenester som fx Spotify nu.

___________




The Weather Man er et dragende projekt om Vyacheslav Korotki, der bor mutters alene på en russisk yderpost i det arktiske Barentshav. Den nærmeste by er en time væk med helikopter og han får mad leveret én gang om året. Tjek billederne og læs meget mere her. Citatet her var ret stærkt, synes jeg:

“I came with the idea of a lonely hermit who ran away from the world because of some heavy drama, but it wasn’t true. He doesn’t get lonely at all. He kind of disappears into tundra, into the snowstorms. He doesn’t have a sense of self the way most people do. It’s as if he were the wind, or the weather itself.”

___________




Den danske fyr Lasse Andreasen går på rigtig mange Tinder-dates. Han er begyndt at spørge pigerne, han møder, om han må fotografere dem, før de starter deres egentlige date. Det er der kommet et fint fotoprojekt ud af.

___________




Teaching Privacy går ud på at oplyse om privatliv og sikkerhed. For dit 'information footprint' er langt større, end du sikkert ved. Derfor har folkene bag skabt Ready or Not, der viser de steder, du tweeter og instagrammer mest.

___________




Fede portrætter af Grant Cornett.

___________




The Entire Screen of One Game er et frygteligt spil, der med bagmandens egne ord aldrig kan vindes - det eksisterer kun for at ødelægge din hjerne. Det lykkes ret godt.

___________




Random Acts of Pasta.

___________




En af de absolut vildeste linjer, der nogensinde er blevet kørt på ski. Wow wow wow.

___________




Esquire snakker om årets underligste celebrity-stiløjeblikke.

___________




Og her er der lige en italiensk restaurant, du nok gør klogt i at besøge næste gang, du er i New York. Er du gal, det ser godt ud.

___________




Så har jeg ikke mere for i dag. Hvis du står og mangler lidt læsning, kan jeg anbefale Jon Krakauers bog Into Thin Air. Det var også ham, der skrev Into the Wild, men Into Thin Air er hans egen beretning om at bestige Mount Everest i 1996 på en ekspedition, der gik grueligt galt. Den er snart 20 år gammel, men jeg har lige slugt den og den er virkelig stærk.

Peace.