Godmorgen. Det er den 11.11. og dermed bagerens fødselsdag. Hurra. Nu er der morgenpost:

______________




Et af de bedste danske orkestre er i mine øjne Efterklang. Deres nummer 'Modern Drift' er en all time favourite. For nylig annoncerede de The Last Concert på Als, som dog ikke var deres sidste men blot titlen på showet. Det optog Vincent Moon (ham der tidligere har filmen både dem og Arcade Fire), og det er der kommet en fin film ud af, som du kan se på NOWNESS.

______________




En timelapse af solen i 4K, sammensat af mere end 17.000 billeder taget på 16 dage i oktober. Wauw.

______________




Sidder du ligesom mig også meget ned i løbet af en dag? Lav de her øvelser et par gange om dagen.

______________




Man skulle virkelig være et skarn, hvis man ikke lige kunne tage en forlænget weekend i det her hus, som ligger i Holland.

______________




The Language of Lying. Og læs mere her. Sig sandheden.

______________




Medmindre du har levet under en sten, opdagede du formentlig, at det forleden var 25 års-dagen for Berlinmurens fald. Presidential Timeline har et ret fint overblik over ting, jeg ikke før havde set. For eksempel transskriptioner af telefonsamtaler mellem Helmuth Kohl og daværende præsident Bush Sr.

______________




I morgen lander rumsonden Rosetta for første gang nogensinde på en komet. Rosetta har været over 10 år undervejs og har tilbagelagt, hvad der svarer til tre gange distancen mellem Jorden og solen. Nu har den sendt billeder hjem fra kometen. Tjek dem her.

______________




Efter at have lavet 10 glimrende magasiner har folkene bag canadiske Inventory Magazine nu gentænkt format og indhold, og er på banen med nyt design i en meget flot udgave, synes jeg.

______________




Ooog nu vi snakker magasiner, så er det altså værd at nævne Bloomberg Businessweek, som jeg også tit har med her i morgenposten. Gizmodo har skrevet en læsværdig artikel om hvordan Businessweek er i gang med at genopfinde magasinforsiderne.

______________




Er han for ung? Er hun for gammel? Er han for tyk? Er hun for billig? Få svaret her.

_____________




Jeg ville have et langt federe liv, hvis jeg kun havde et Yes No Maybe-tastatur.

_____________




New York Times har en sjov lille artikel om vintage trailers, som flere og flere åbenbart gerne vil bo i.

_____________




Så er der ikke mere i dag, tak fordi du kigger med. Send altid gerne hilsner og gode ting der er værd at dele til kristoffer (a) dahyernst dot com.

Peace.