Godmorgen, der er morgenpost:

___________




Matthew Leifheit har taget nogle fine billeder af folk, der kigger op på Freedom Tower.

___________




The Helvetica Watch.

___________




Jeg anede ikke, at det var muligt, men man kan åbenbart være sennep-sommelier. Fedt job. Tror det svier rimelig meget i næsen i løbet af sådan en arbejdsdag.

___________




Jeg bliver aldrig træt af at kigge på billeder af flyrejsende i gamle dag. Al den benplads, al det mad, al den service. Der var stil over det.

___________




Man kan holde jul på rigtig mange måder, og der er selvfølgelig ikke en metode, der er bedre end andre. New York Times har besøgt fem familier og portrætteret deres traditioner med mad. Kunne sagtens spise med alle steder.

___________




Lonely Planet har en meget handy liste til 20 ting, du kan lave helt gratis i Paris.

___________




Uanset om du er designer eller ej, så vil du helt sikkert få noget ud af denne gode video med Aaron Draplin fra Draplin Design Co. Ideen bag videoen er, at han skal designe et logo for et fiktivt firma på blot 15 minutter, men undervejs giver så tilpas meget peptalk og inspirerende råd, at den er god at se for alle. Han virker som en flink mand.

___________




Cam Girl Project. NSFW, obviousssssly.

___________




Jesus can be a real dick sometimes. Hahaha, genialt.

___________




Skal du på ski til vinter? Så må du hellere tjekke Piste.io, der lader dig gå på opdagelse på en række destinationer. Det er virkelig godt lavet, selvom det stadig er beta og derfor en smule buggy.

___________




Det er ikke fordi, jeg ejer så meget fra Barbour - og jeg har faktisk stadig min første oilskins-jakke til gode - men jeg er stadig kæmpefan af det ærkebritiske brand. Det er så dybt forankret i traditioner og godt håndværk, men formår stadig at skabe nye ting og gøre sig selv relevant. A Continous Lean kigger på en stribe af de samarbejder, Barbour har lavet.

____________




Det var alt for i dag. Hav en vidunderlig dag, giv kage til dine kolleger og et ekstra kys til din kæreste og så ses vi igen i morgen.

Peace.