Godmorgen, så er det tid til dagens morgenpost:

______________




Nyt nummer fra Ghostface Killah. Ja tak.

______________




Fede billeder af hunde på arbejde i New Zealand.

______________




Trist, trist, trist. 19 fantastiske monumenter, som du aldrig kommer til at se, fordi de er blevet ødelagt eller destrueret af konflikt.

______________




Gamle tech-logoer fra før de blev berømte.

______________




I Throw Myself at Men. Geniale billeder af fotografen Lilly McElroy, der ikke kan være bange for de akavede situationer, der unægtelig må opstå efterfølgende.

______________




Debatten om (manglen på) gode kvindemagasiner herhjemme er evig. Og den er på sin vis også irrelevant, for hvorfor ikke bare dreje blikket ud over landets grænser og spise løs i den enorme magasinbuffet, der præsenterer sig selv så indbydende? Tag for eksempel Riposte, der er et klogt magasin til kvinder og om kvinder. De er klar med deres tredje udgave og det ser meget lovende ud.

______________




En lille smule noia alligevel: Verdens største majs-labyrint (en labyrint i en majsmark, så vidt jeg kan forstå), måler 63 hektar. Det tager 3-4 timer at komme igennem den, men inden da når rigtig mange at ringe til politiet, fordi de er faret vild.

______________




Leonardo DiCaprio blev 40 år i går. Tillykke! GQ kigger tilbage på skuespillerens udvikling som stilikon siden han var en knægt.

______________




Taylor Swift x Kendrick Lamar. Hvad skulle det nu til for? Jeg er ikke helt overbevist, må jeg sige. Apropos: Taylor Swift ser fandme sej ud på forsiden af det nye Wonderland. Og hvad synes du om Kim Kardashians enorme bagdel på forsiden af Paper Magazine?

______________




Sejt! Fra nu af vil jeg tegne alle mine SMS'er med DrawType.

______________




Haha, faldt lige over Balkan Beat Box som jeg ikke har hørt meeeget længe. Jeg drømmer om engang at komme til et bryllup med fuld skrald på den albanske bryllupsmusik.

______________




Meget praktisk viden til brug i weekenden. Eller bare når du har fået nok af verden: Sådan bygger du det perfekte fort af puder.

______________




Det var alt for i dag. Jeg havde et godt råd, jeg skulle skrive, men nu har jeg simpelthen glemt det. Stol aldrig på din hukommelse.

Peace.