Godmorgen. Beklager lidt forsinkelse, kom lidt bagud fra start. Morgenposten er klar:

___________




Caribou har lavet et mixtape med over 1000 sange. Du starter bare fra en ende af...

___________




What They See. Vi kigger på kunst, der kigger på os. Men hvad ser kunsten egentlig? Meget sjov...

___________




Endnu en fin webshop, der er rigtig pænt designet: Areaware.

___________




Be My Eyes er noget af det mest sympatiske, jeg længe har set. Det er en service, hvor blinde mennesker kan få hjælp af folk med normalt syn, og det hele foregår igennem videochat i en app. Så kan du for eksempel hjælpe blinde med at læse brugsanvisninger og stille dit syn til rådighed til ting, du normalt tager for givet. Sindssygt smart.

___________




Rullekraver forever. Jeg mener det.

___________




Metroen i Beijing har nu åbnet et bibliotek i undergrunden. Det er et sejt projekt.

___________




Den vigtigste ting, du kommer til at læse i dag: First We Feast undersøger den ultimate burger og alle de komponenter, den skal indeholder.

___________




Du kender alle de der downhill-videoer af psykopatiske longboardere, der ikke er bange for fart. De er fede, men af og til går det jo galt. Hjelmproducenten S1 Helmets har lavet en compilation af de værste crashes.

___________




Gad godt eje et af de her timeglas.

___________




Der er desværre ikke så mange diners her i Danmark. Nogle gange kunne man godt lige køre en ondskabsfuld morgenmad med kalorier oppe i det røde felt. Det synes de også ovre på Serious Eats, der kalder dineren for mere vigtig end nogensinde før.

___________




5.200 Days in Space

"Spaceflight has faded from American consciousness even as our performance in space has reached a new level of accomplishment. In the past decade, America has become a truly, permanently spacefaring nation. All day, every day, half a dozen men and women, including two Americans, are living and working in orbit, and have been since November 2000. Mission Control in Houston literally never sleeps now, and in one corner of a huge video screen there, a counter ticks the days and hours the Space Station has been continuously staffed. The number is rounding past 5,200 days."

Om livet på ISS og om de interessante grunde til, at rumstationen stadig har sin berettigelse.

____________




Det var alt for i dag og for denne uge. Jeg ønsker dig en vidunderlig weekend og minder dig om, at det altid er en eller anden fødselsdag et sted i verden, så bare spis det ekstra stykke kage.

Peace.