Godmorgen, så er vi klar med endnu en omgang frisk morgenpost. Enjoyz:

___________




Ud af ingenting sender D'Angelo en ny plade, Black Messiah, på gaden, og hvis du kan lide den slags musik er den edderbroderemig fed. Lyt til 'Really Love' herover, hele pladen på Spotify og tjek The Guardians track-by-track gennemgang af værket her.

___________




Jeg kan mærke, at Interstellar stadig arbejder videre i min bevidsthed, selvom det er lidt tid siden, jeg har set den. Wired har samlet ni 'easter eggs' fra bogreolen i filmen, som selvfølgelig har en dybere betydning.

___________




Designer Santa.

___________




Fantastiske billeder fra stranden i Napoli. De er taget af Brett Lloyd, som udgiver dem i forbindelse med en ny bog på Dashwood Books.

___________




Mænd på Tinder.

___________




En ret fin månekalender. "Kalenderen er baseret på et radialt system, og indeholder de vigtigeste sol og måne data, samt de almindelige dage, uger og måneder." Aner ikke, hvor brugbar den er, men pæn - det er den!

___________




'I Follow Rivers' af Lykke Li tilsat billeder fra den vidunderlige film 'Adèles Liv'. Kan sgu ikke huske, om den har været med før, men her er den i hvert fald igen.

___________




A Continuous Lean med en god guide til vinterhandsker. Hver eneste vinter er jeg splittet mellem at købe et par billige i H&M, som jeg ikke skal græde over, hvis de bliver væk, og så et par dyre, forede handsker i læder. Lige nu kører jeg et par billige modeller, men tror snart jeg opgraderer.

___________




Sådan ser det ud, når astronauterne fra ISS rejser tilbage til Jorden. Det foregår med 27.000 km/t.

___________




Hvis du nogensinde får muligheden for at tage til Nordsverige eller Nordnorge eller bare et eller andet sted nord for Polarcirklen, SÅ GØR DET. Jeg har været deroppe to gange, og den ene af gangene var jeg ude midt i ødemarken med et kuld slædehunde, en god gruppe mennesker og virkelig meget varmt tøj. Det var en naturoplevelse af de helt store, og den er faktisk gengivet ret godt i denne reportage. Tjek den ud og kom afsted!

___________




Gode og sjove animerede illustrationer fra japanske Nimura Daisuke.

___________




"Union Glacier is located in the southern Ellsworth Mountains of West Antarctica. This is a documentary about a small team of people who live and work on the glacier during the Antarctic summer."

Så er der film til din dag.

___________




Det var alt for i dag. Husk at se Anders Aggers program om demens på DR. Det er forfærdeligt godt tv om noget af det, jeg frygter allermest.

Peace.