Godmorgen, beklager forsinkelsen men jeg var i karambolage med noget så gammeldags som dårligt internet her til morgen, som lige spændte ben for at morgenposten kunne udkomme i tide. Her er den ikke desto mindre. Værsgo:

_____________




Lækkerier fra Copenhagen Jazz Festival, som har fået et mix og en overhaling af UNKWON og DJ E.D.D.E.H. Det lyder satme godt.

_____________




Regeringen kom i går med et udspil til en såkaldt cyberstrategi, hvor man har sat alle de forkerte til at se på opgaverne. Den fik høvl mange steder fra, men særligt Bjarne Corydons kommentar "vi trykker enter - så kører det!"-kommentar blev fortjent udsat for hån og spot. Derfor: Tryk Enter.

_____________




10 Things You Probably Didn't Know About Dr. Dre's 'The Chronic'.

_____________




Is My Homework Done?

_____________




Google er klar med deres A Year in Search 2014. Vellavet, informativt, gut.

_____________




Punch a Monet ligesom ham her idioten gjorde.

_____________




Det gode site Freunde Von Freunden har besøgt den gode mand Ryan Willms, chefredaktør og grundlægger af Inventory Magazine i Vancouver, Canada. Det er der kommet et rigtigt fint interviet og nogle dejlige billeder ud af.

_____________




Det er ved at være sæson for tuxedos. Jeg ejer desværre ikke en smoking, men jeg vil fandme gerne have en. Fashion Beans guider til go og no-go, når du skal være allerpænest klædt på.

_____________




Engang havde Nike et undermærke, de kaldte for ACG - All Conditions Gear. Det var en krydsning mellem outdoor og performancewear, som var populært blandt det praktiske folk og senere blandt alle nørderne. Jeg har selv et par sorte Nike ACG-sko, som jeg er virkelig glad for, og mange af deres gamle vandrestøvler er virkelig, virkelig fede. Nå, men nu har Nike genintroduceret Nike ACG, og denne gang i samarbejde med en af de mest interessante designere lige nu, Errolson Hugh fra tyske Acronym, som jeg også har skrevet lidt om tidligere i morgenposten. Og bortset fra et par items, hvor der går lige nok logokamp i den, så ser det edderhakme fedt ud. Launcher i morgen. Produktbilleder her og brandsite her.

_____________




Med radikal islamisme, statslig overvågning, skoleskyderier, massedrab, ebola og indlandsis, der smelter, er der nok at bekymre sig om i denne verden. Enter Bill Gates, som sammen med sin hustru har lavet en oversigt over fem væsentlige punkter, hvor der rent faktisk er fremskridt. Godt gået, Bill.

_____________






Det var alt for i dag. Nu vil jeg ringe til Fullrate og stille mig i telefonkø de næste fire timer.