Godmorgen, jeg håber du er klar til en ny dag. Hvis du lige mangler det sidste, kommer her morgenposten, som nydes perfekt med en kop kaff:

_____________




Jeg bliver lige nødt til at lytte til det her nummer igen og igen. Lars HUG 1984 med tekst af Søren Ulrik Thomsen. Det er genialt.

_____________




AirBnb lancerer nu deres eget printmagasin, Pineapple. Det ser altså ret lovende ud, og fedt at et firma som AirBnb tør bevæge sig i den retning.

_____________




I torsdags var det 60 år siden, grænsekontrollen for immigranter på Ellis Island i New York lukkede. Man mener, at omkring 40% af alle amerikanere kan spore deres ophav tilbage til Ellis Island, hvor en forfader har søgt om opholdstilladelse. En fotograf har besøgt Ellis Island og det er der kommet nogle ret stærke billeder ud af.

_____________




De 10 værste forretningsbeslutninger nogensinde.

_____________



Bloom Publishing, som også lavede den fantastiske T-shirt Print Forever, er klar med en ny model: Ctrl + P. Fordi tryksager er for evigt og internettet bare er en flyvsk døgnflue.

_____________




En ret pæn madrilensk lejlighed ovre på den spanske udgave af Architectural Digest. Dejlig blanding af pæne ting, der tåler at blive brugt.

_____________




På mit kontor overtager vi snart hele lejemålet, hvilket betyder, at vi har lidt for mange kvadratmeter at gøre godt med. Hvis du står og mangler en kontorplads i et dejligt stort og lyst lokale midt på Vesterbro, så giv lige en heads up på ovenstående mail eller bare kristoffer (a) dahyernst dot com.

_____________




12 infografikker, der forklarer London. Åh, hvor kan data være en smuk ting.

_____________



Mustafa Seven bor i Istanbul og tager nogle smukke billeder. Dette er dog fra Barcelona, men han er værd at følge ovre på Instagram.

_____________




Lækkerhed: Forlaget Penguin har for deres underafdeling Pelican Books skabt et virkelig fedt site. Det rummer "short books on big subjects" og alle historierne kan selvfølgelig læses på alle devices. Du får første kapitel gratis, og kan derefter købe bogen. Jeg er fan.

_____________




Jeg kan simpelthen ikke huske, om jeg har nævnt ham før, men Nirav Patel er en fotograf, der er værd at tjekke ud.

______________




Så er der ikke mere på plakaten. Husk at klappe din computer sammen og tegn en tegning, når du bliver udmattet i eftermiddag. Det hjælper at lave noget andet.

Peace