Godmorgen, så er det atter tid til dagens morgenpost:

_____________




Jeg forstår ikke titlen på nummeret og videoen er også en underlig størrelse. Men 'Dj Khaled is my father' af Spooky Black er et dejligt nummer.

____________




Nicolas Cage as everyone.

____________




A shift in life of Gaza. Set gennem Instagram-billeder fra maj til august. Trist.

____________




Folk er idioter: Fordi Facebooks brugere ikke fanger satire og derfor tror, at The Onions artikler er ægte, tester Facebook nu [Satire]-tags, så folk ikke er i tvivl. Må jeg i samme øjemed henvise til Literally Unbelieveable med screenshots af folks oprør, når de ser The Onion-historier og tror, de er sande.

____________




Salvador Dali havde virkelig god stil.

____________




Jeg har aldrig læst Makeshift, men det virker som et solidt magasin. Det er lige blevet redesignet, både på print og online, og det ser virkelig godt ud. Læs kort interview med chefredaktør Myles Estey på MagCulture.

____________




Wauw: Earthglance er nok den flotteste side, du kommer til at se i dag. Alle billeder er fra Google Earth. Fantastisk.

____________




Sej pige: Quincy Symonds er seks år og bedre til at surfe end dig.

____________




Jeg skal indrømme, at jeg kun hurtigt har scrollet igennem ultrakorte sekvenser af 'The Islamic State', men den skal helt afgjort ses. Den er lavet af Vice, som har været embedded med den islamiske stat, og at dømme efter hvor mange gange, jeg har set den postet på Facebook og blogs, tør jeg godt satse på, den er værd at se.

____________




Så kan du godt finde hørebøfferne frem og skrue op for volumen. Pitchfork har været igennem rigtig meget musik udgivet i de seneste fem år og kårer de 200 bedste sange fra årtiet hidtil. Der er rigtig meget god musik iblandt.

____________




Jeg elsker nørdestof, når det kommer til påklædning. Og de seneste sæsoner er jeg gået mere og mere op i tekstiler og materialer på de ting, jeg har købt (jeg ender med at ligne en bjergbestiger). En af de smarteste opfindelser, der nogensinde er lavet i beklædningsøjemed, er Gore-Tex. Den japanske afdeling af firmaet har snakket med seks japanske brands om, hvorfor de bruger Gore-Tex. Det er der kommet en lille pamflet ud af, som du kan læse eller downloade her. Sejt.

____________




Det var alt for i dag. Tak fordi du kigger med. Husk at jeg altid kan fanges på twitter eller mail, hvis du har fundet noget, der skal deles.

Peace.