Gooodmorgen, jeg håber, at du har det sprødt på en dejlig dag som denne, hvor Uber er kommet til Danmark, kaffen smager ekstra godt og weekenden faktisk snart kan skimtes ude i horisonten. Nu er der morgenpost:

_____________




Starter lige med nummeret 'So Long Sun', der jo er meget passende til novembervejret. Det er lavet af danske Communions. Jeg har været lidt dårlig til at orientere mig mod ny musik på det seneste (hører kun Dilla og Wu Lyf), men det her er sgu ret fedt.

_____________




Dietmar Eckell tager billeder af nedstyrtede og forladte fly, og de fotografier er der noget dragende over.

_____________




Helt, helt genial kampagne: I årtier har tyske nynazister årligt marcheret gennem den tyske by Wunsiedel, hvor Rudolf Hess indtil 2011 var begravet. Det synes de lokale selvfølgelig ikke om, så i et klogt modspil havde de erhversdrivende og indbyggerne skabt en slags modkampagne, hvor de donerede penge baseret på, hvor langt nynazisterne marcherede. Jo længere de gik, des flere penge blev doneret til en modkampagne, hvilket naturligt nok skabte et dilemma for nynazisterne. Tjek videoen her. Smukt.

_____________




Smuk visualisering af flytrafikken over UK og dele af Europa. Jeg er vild med den femsporede motorvej fra Amerika over Atlanten, ligesom også militærets luftrum til brug under øvelser viser nogle ret stærke flyvninger. Tjek ovenfor.

_____________




Jeg må med skam bekende, at jeg endnu ikke har lyttet til den efter sigende sublime podcast Serial fra folkene bag This American Life. Snart skal jeg ud at flyve, så lover jeg at bruge noget tid på den der. Men min manglende lytning skal ikke forhindre mig i at linke til Vox, som har lavet en, forestiller jeg mig, meget brugbar oversigt over samtlige personer, der er med i Serial.

_____________




Fedt nummer og ikke mindst fed musikvideo fra Peter Sarstedt, der som bekendt også står bag en af de mest sublime sange ever, 'Where Do You Go To My Lovely'.

_____________




Ok, tror det her er pænt sejt. Et af de bedste magasiner derude, Wired, har i decembernummeret for deres US-edition ingen andre end Christopher Nolan som gæsteredaktør. Av. Magasinet har været tre måneder undervejs og er blevet til i samarbejde med Nolan, hans hustru Emma Nolan og Wireds team af ultradygtige folk, og i anledningen har det da også lige fået en redaktionel og designmæssig overhaling. Overdrevet.

_____________




Okay, slap af et fedt sommerhus lige at eje i bjergene i Marokko.

_____________




Så kan du godt finde kreditkortet frem og gøre klar til at købe julegaver til dig selv: Gear Patrol er klar med deres årlige liste over de 100 bedste gadgets fra året, der gik.

_____________




Pirelli er klar med billederne til deres 2015-kalender. Mange af modellerne er tynde som sild, men de har også brugt den kønne Candice Huffine (billedet), der kan præstere rundere former end de andre. Way to go.

_____________




The Art of Not Working at Work

"I talked with over 40 people who spent half of their working hours on private activities—a phenomenon I call “empty labor.” I wanted to know how they did it, and I wanted to know why. "Why" turned out to be the easy part: For most people, work simply sucks. We hate Mondays and we long for Fridays—it's not a coincidence that evidence points towards a peak in cardiac mortality on Monday mornings."

Sidder du også på dit arbejde og læser dette? Det er vist ikke det, din arbejdsgiver betaler dig for (men du skal selvfølgelig ikke stoppe med det). The Atlantic har en ret interessant artikel om folk, der laver alt andet end at arbejde, når de er på arbejde. 

_____________




Ooog det var alt for i dag. Hav det vidunderligt. Eller bare middel, der også fint nok.

Peace.