Godmorgen min ven. Så er der er en frisk omgang morgenpost klar til dit face:

_____________




Start stille og roligt ud med Belle & Sebastian og få det lækkert.

_____________




Pixactly er et ret sjovt "spil", hvor du skal bevise, hvor godt du kender dine pixels. Det er sgu svært, men nemt at blive bedre.

_____________




Jeg er så priviligeret, at jeg kan gå på arbejde på 3-4 minutter. Har du langt? Quartz har lavet en oversigt over de steder i USA, hvor folk bruger mest tid på transport til og fra arbejde.

_____________




Find dine bedste hovedtelefoner, læn dig tilbage og nyd Vincent Moons dejlige film om det dejlige orkester Efterklang. Den er optaget i forbindelse med 'The Last Concert', som dog heldigvis kun var titlen på koncerten og ikke "den sidste koncert nogensinde." Fremført sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester og Sønderjysk Pigekor. Start fx lige omkring 37 minutter med det vidunderlige nummer 'Modern Drift'.

_____________




G-Shock har lavet en ret vild film, der også er en interaktiv fortælling. Den er velskabt. Tjek den her.

_____________




The Lost Chapter of Interstellar

"Before Cooper left his daughter to find humanity a new home in space, there were the Lazarus missions. Led by Dr. Mann, this was NASA’s first attempt to locate a hospitable exoplanet. So what happened to Mann on the other side of the wormhole?"

Sejt.

_____________




Ooookay, lige lidt mere Interstellar, fordi filmen er så vild. En ret fantastisk video om lyden i Interstellar og hvordan de har lavet meget af den. Er ret vild med den måde, lyden i majsmarken blev optaget på.

_____________




How to Draw People on the Subway.


_____________




Tænk dig om, chef. Det her er hvad SMS-beskeder gør ved din krop.

_____________




New York Magazine har bedt kvinder om at tegne deres egne bryster. Det er ret sjovt.

_____________




Det er fandme sejt: Shelf Life er en ny serie af videoer fra American Museum of Natural History, der går dybt i museet arkiver og sætter spotlight på nogle af dets 33 millioner ting.

______________




Alriiiight, det var alt for i dag. Tak fordi du er min ven her på nettet. Husk at købe økologisk.

Peace.