Godmorgen, det er tirsdag og tørvejr og tid til dagens morgenpost:

______________




Kender I det, når en kendt person dør, og man absolut ingen ide har om, hvem han eller hun er? Sådan har jeg det af og til, hvis en gammel musiker, tv-person eller skuespiller går bort. Og sådan havde jeg det også i går, da reggae-musikeren John Holt døde. Jeg har aldrig hørt om ham, og det er helt sikkert mit problem, men det gør jeg så nu. En dag for sent. En ven postede Holts version af 'Mr. Bojangles', og den er god. Lyt ovenfor og hvil i fred, John.

______________




Just Missed Us har været forbi kontoret hvor It's Nice That holder til. Det er lidt for meget en blanding af lokalbibliotek og farverig børnehave til min smag, men det er meget fint alligevel.

______________




Wall Street Journal har listet fem ting, der bør høre til i enhver mands garderobe. Der er mange af sådanne lister derude, men når WSJ laver den, er det altid værd lige at tjekke den.

______________




How Justin Bieber Could Spoil Instagram's Plan to Introduce Ads.

______________




Og lidt mere Instagram: Så langt ville alle de billeder, der bliver uploadet til Instagram på et år, række, hvis man stabler dem.

______________




Du har sikkert hørt Jamie xx' version af 'Touch Me'. Men originalen er altså også ret sjov på sin helt egen 90'er-måde med fuld pisk på lokaldiskoteket.

______________




Ny accessory til kontoret?

______________




"I remember on the first day of shooting being struck by the way he smoked a cigarette. We weren’t sure how much he was going to smoke yet, but I had made some comment early on – because he doesn’t smoke and is very healthy – where I said, ‘Just make sure you don’t smoke it like a high-school girl.’ He must have taken that as a challenge because by the first day of filming he was smoking a cigarette like it was a joint."

Der er noget helt særligt ved den måde, Matthew Mcconaughey ryger på i True Detective. Herover som fortalt af instruktør og producer Cary Fukunaka. Jeg har forresten holdt mig fra at kommentere på DR's store satsning '1864'. Der er så rigeligt, der har travlt med at udtale sig om historieforfalskning, drengeonani, dansk kulturarv og pis mig i øret, men efter at have set to afsnit, må jeg simpelthen kapitulere. Det er noget af det absolut ringeste drama, jeg meget længe har set. Med det abnorme udbud, der er af streamingtjenester, torrents og andre on-demand-løsninger, spilder man ganske enkelt sin tid, hvis man stiller sig tilfreds med det skrald, Ole Bornedal har flikket sammen. Du skulle i stedet tage at bruge din tid på True Detective, der kommer på DR3 kl. 21 om søndagen. De første to afsnit startede i søndags, så det er vel afsnit 3-4 på søndag og så fremdeles. Det er sublimt.

______________




Jamie Oliver, go home. Ham her er fremtidens tv-kok.

______________




Til dit næste syretrip kan du passende nyde Sebastien Telliers nye video til nummeret 'Love'

______________




Animated GIFs.

______________




Den her video er FANDME godt lavet. Den er skabt af Sweetgrass Productions, der har teamet op med Philips og det svenske bureau Ahlstrand & Wållgren om en noget anderledes skifilm. Sammen med fire professionelle skiløbere har de indtaget Alaskas bjerge udstyret med 7.000 LED-pærer, og resultatet taler for sig selv. Tjek trailer ovenfor, tjek hele filmen her og læs mere om den ovre hos Wired.

______________




Alt for i dag. Take the money and run.

Peace.