Goddag, vi snupper lige en morgenpost til at holde hjernen i sving i disse sløve dage. Here we go:

___________




Cool Material har lavet en liste over 'The 50 Coolest Men in 2014' og den er sgu ret spot on.

___________




En eller anden har remixet lydsporet til Serial sammen med Biggie's 'Somebody's Gotta Die'. Friskt.

___________




Jeg bliver aldrig træt af at se how-to-videoer om slik og bolsjer.

___________




How to pay attention.

___________




Har altid tænkt at de der slackline-typer, der balancerer deres batikklædte kroppe mellem to træer i Nørrebroparken, var ret irriterende. Men jeg har alligevel en nyfunden respekt for dem her, som ligesom tager det til et nyt niveau.

___________




10 Reasons Why You Should Quit Watching Porn.

___________




Jeg håber, at du hygger dig med alt dit julepynt. I den kinesiske by Yiwu ligger der 600 fabrikker, der producerer 60% af alt verdens julepynt. Og de aner ikke engang, hvad julen er.

___________




Jeg er normalt ikke så meget for at anbefale Kickstarter-projekter her i morgenposten (lidt på grund af dette). Men det her keyboard til iPhone er fandme alligevel så smart, at det hellere må komme med.

___________




Min ven Karl har lavet denne film om funktionalismen i Danmark. Jeg overser af og til nogle af de smukke bygninger, så filmen er en hyggelig reminder om nogle af de bedste af slagsen i byggestilen.

___________




One of Many er månedlige fotoserier om tolv amerikanske byer og deres kreative communities. De har netop lavet en reportage om Portland, som er værd at tjekke ud.

___________




Altid veloplagte Lars Dahlager, der står bag Listen i Politiken, er klar med den kæmpestore oversigt over året 2014. Jeg opnåede at komme med på Listen i oktober, da jeg fjernede kvinderne fra toppen af morgenposten. Lars, dagens dame i toppen af morgenposten er til dig.

___________




Alt for i dag. Jeg er tilbage i morgen.

PEACE.