Godmorgen, så er det tirsdag og dagens morgenpost er serveret:



Jeg bliver aldrig træt af at høre Pariahs version af The xx - 'Basic Space'.

______________




Selvom det er svært at blive træt af Moleskine, er der alligevel noget magisk over notesbøger, ikke så mange har. Og der er altså noget særligt over dem fra The Atlas Series, der er håndlavede notesbøger med laserindgraverede byer. Stadig et Kickstarter-projekt, men værd at backe.

______________




Eight Years of Sleep.

______________




Taking Inventory - et fint portræt af Inventory Magazine og manden bag, Ryan Willms.

______________




Tumblr har taget et fint standpunkt i kampen mod ALS. I stedet for at hælde isvand over sig selv, har de åbnet en merchandise-butik, hvorfra al profit går direkte til ALSA.

_______________




Du har måske allerede set den. Hvis ikke, skal du lige skære 14 minutter ud af din dag og tjekke Emma Watson tale om ligestilling mellem kønnene. Især hvis du er mand.

_______________




En spændende magasin med en spændende mission - Hole & Corner: "A magazine about people who spend more time doing than talking, for whom content is more important than style; people whose work is their life – stories of dedication."

_______________




Fantastiske portrætter af forladte italienske diskoteker. Man kan nærmest høre hvordan italo-discoen har pumpet derudaf mens unge mænd i opsmøgede ærmer har været helt væk på speed.

_______________




Contemporary Menswear - ny bog om herrebeklædning og -livsstil, som ser ret spændende ud. Kommer til november, perfekt julegave til dig selv.

_______________




He for She. Tag handling og meld dig ind!

_______________




Vi kan lige slutte med Jay Z og Beyoncé i fin duet med 'Young Forever' og 'Halo' - og en masse privat video fra deres liv. Ikke dårligt.

_______________




Yes, det var alt for i dag. Husk striktrøje, jakke og fandme også snart vanter. Det er blevet kalt.

Peace.