Hej heeeej, dagens morgenpost er leveret hurtigere end længe set, fordi jeg står med det ene ben ude af døren på vej til lufthavnen. Here we go:

_____________




Vi starter sgu lige med lidt sublim Detroit-house fra Omar S. Der er pluspoint, hvis du kan høre, hvem han sampler. Lyt lige igennem, før du klikker her og får svaret.

_____________




The best way to invest a single dollar.

_____________




Jeg har ikke selv set Game of Thrones (I know, big mistake), men jeg er evigt fascineret af visual effects og hvor meget, man egentlig kan snyde seerne med efterbehandling på computer. Tjek VFX fra sæson fire herover.

_____________




Robots going mad.

_____________




Den danske fotograf Peter Funch har i sit seneste projekt 'Last Flight' fotograferet det eksakte øjeblik i byen Atchison, Kansas, hvor en bro blev demoleret. Sammen med den lokale fotoskole har han opstillet 15 kameraer i byen, og det er der kommet nogle stærke billeder ud af.

_____________




A Guide to Day Drinking. Bør læses i disse sommermåneder, der konstant indbyder til en Campari i skyggen. 

_____________




Køb denne her til dig selv: 'Our Vinyl Weighs a Ton' er dokumentaren om det legendariske pladeselskab Stones Throw Records (J Dilla, Madlib, Mayer Hawthorne m.fl). Den blev vist til CPH:DOX og den er ganske enkelt sublim. 

_____________




Drøm om at blive hotelejer? Sverige mest stilrene hostel er til salg.

_____________




I sidste uge stødte jeg på en skjorte-type ved navn guayabera, som jeg ikke havde hørt om før. Siden da har jeg tilfældigt set den nævnt et par steder, og nu har A Continuous Lean skrevet om skjorten, der så vidt jeg ved er almen bryllupsbeklædning i nogle lande i Mellemamerika.

_____________




Historical Slang Terms For Having Sex, From 1351 Through Today.

_____________




Og så er jeg smuttet!

Peace.