Godmorgen min ven, så blev det mandag og det er sgu da skønt. Jeg håber, din weekend har været god. Nu er det tid til en veloplagt morgenpost:

____________




Jeg synes, at Mail-programmet på min iPhone fungerer ganske upåklageligt. Men jeg har samtidig bemærket, at der er en seriøs hype omkring appen Mailbox, der skal gentænke alle funktioner og gøre mail meget smartere at bruge. Den er lavet af Dropbox, hvilket jo bør være et kvalitetsstempel i sig selv. Don't believe the hype; men jeg tror alligevel, det er en god ide at kigge nærmere på Mailbox.

_____________




Serendipity - der er altid to mennesker i verden, der lytter til det samme nummer.

____________




Wake er et praktisk redskab, der sikrer overblik i enhver designproces. Det ser smart ud, selvom det ikke er lanceret endnu. Firmaer som Apple, Dropbox, Google, Adobe, Twitter og Spotify har allerede bedt om early access. Det er lavet af en norsk trio og du kan læse meget mere om det her.

_____________




For travlt / for svært ved at score? Få dig en Invisible Girlfriend.

_____________




Forleden spillede James Blake et nyt nummer, '200 Press', på sit klart anbefalelsesværvide radioshow på BBC Radio 1. Udkommer snart (i 200 eksemplarer) på Blakes eget label 1-800 Dinosaur. Lyt ovenfor.

_____________




History of an icon: La Vespa.

_____________




Lækkert nok! Forskellen på rygerlunger og almindelige lunger. Yummaaaaaaayy.

_____________




Where does the smell of rain come from? (Få ting dufter jo fandme bedre en frisk sommerregn).

_____________




En af verdens bedste indretningskonsulenter, Ilse Crawford, har midlertidigt overtaget lejlighedsbutikken The Apartment på Christianshavn og indrettet den med masser af sjæl, kærlighed og smag. De kalder det for The Residency og det er blevet virkelig flot. Samtidig har Frederik Bille Brahe åbnet pop up-restaurant, hvor han inviterer indenfor et par dage om ugen. Det varer fra i sidste uge og frem til november.

_____________




Fantastisk time lapse fra Burning Man.

_____________




10 simple redesigns der (nok næppe) vil ændre dit liv (men det er meget sejt).

_____________




Det her er fandme sejt: A listenable history of Kanye West's samples.

_____________



Jean Michel Tixier er en ret sej illustrator, der er værd at tjekke ud. Er jeg den eneste, der tænker Tintin?

_____________




Scout Seattle er (endnu et) brand med den helt rigtige outdoor/camping/wildlife/explorer-feeling, som kun amerikanske eller canadiske firmaer formår at søsætte. Det er et rigtig flot univers, de har skabt. Aner ikke, om produkterne er gode, men deres sektion Journals er værd at tjekke ud.

_____________




Ooooog det var alt for i dag. Husk af og til at stå op før det bliver lyst og se dagen begynde.

Peace.