Godmorgen. Jeg håber at du har haft en god weekend! Selv har jeg haft det dejligt, var et smut på Bar'vin (kan anbefales hvis du er til gedigen fransk mad) i lørdags og i går stod den på hjemmebagte fastelavnsboller (brug lidt mere mel end Meyer siger). Nu er der Morgenpost:

___________




Er vi ikke alle det?

___________




Ure i London - og masser af dem - på denne Flickr.

___________




Verdens bedste natklubber - før og nu - illustreret.

___________




Minder til salg.

___________




Du kender måske Ralph Steadman som tegneren, der har illustreret Hunter S. Thompsons bøger. Han er god. Newsweek satte sig ned med Steadman og for at snakke om Charlie Hebdo og meget mere, og det er der kommet er sejt interview ud af. Og en masse billeder, fedt.

___________




Expanded Eye har en ret vild tattoo-stil.

___________




Denne kalender viser månefaserne i 2015, og den er sgu pæn.

___________




Jeg benyttede også lidt af weekenden til at tjekke de bedste kollektioner ud fra de netop overståede modeuger i London, Milano og Paris, og damn hvor er Tom Ford bare overdrevet tjekket. Og smukke billeder.

___________




The Invisible Woman

"I have nothing against Kanye West. Help me with this—I’m not dissing him—this is about how people talk about him. With the last album he did, he got all the best beatmakers on the planet at the time to make beats for him. A lot of the time, he wasn’t even there. Yet no one would question his authorship for a second."

Pitchfork har interviewet albumaktuelle Björk.

___________




Eleonora Marton laver nogle fede plakater.

___________




Stærke billeder fra en fotograf jeg aldrig tidligere havde hørt om, Costică Acsinte.

___________




Playboy og Penthouse går drastisk ned i oplagstal, men det er ikke kun et udtryk for, at internettet har overtaget. Næ, langt mere interessant er det, at små, uafhængige publiceringer om erotik, sex og porno vinder frem. New York Times tegner et portræt af en bevægelse, der primært er styret af kvinder. Jeg er nede med det!

___________



Matchbook Diaries samler på tændstiksæsker i New York.

___________






Tak for i dag. Jeg er tilbage igen i morgen. Husk at få noget luft, det varmer.

Wu-Tang Forever.