Godmorgen, så er det fandme tid til en omgang morgenpost:

_____________




Danske Torsten Lindsø Andersen har under navnet Round udgivet sit første nummer på pladeselskabet Hivern Discs. Det er fedt!

_____________




A Continuous Lean har lavet en god guide til rigtig gode vinterstøvler. Køb nogle ordentlige, giv dem en masse grease og wear the fuck out of them.

_____________




Hele verden kigger måbende til Amerika, hvor både politiet og retssystemet igen og igen viser et noget forskruet verdensbillede. Jeg synes, det er paradoksalt, at et land, som kan være så dejligt at opholde sig i, kan være så gennemsyret råddent og fyldt med racehad, som det er tilfældet med USA. Journalist Shirin Barghi har skabt en række grafiske billeder af #lastwords, der er særdeles effektfulde.

_____________




Penguin har en ret fantastisk bogserie ved navn 'Philosophy in Transit' kørende. En af de seneste udgivelser er Susan Neimans bog 'Why Grow Up', hvor hun taler om at vokse op vs at have lyst til at være young forever. God læsning.

_____________




En meget god guide til noget af det, jeg elsker allermest: Akavede samtaler - som det jo er ved at være højtid for med de kommende ugers julefrokoster, julefester og samvær med folk, du egentlig ikke har lyst til at se.

_____________




Signe Baumane har et ret sjovt projekt, der hedder Teat Beat of Sex, som er en slags sex-education på den sjove måde. Jeg kan ikke embedde hendes animerede videoer, så du må selv lige fise over på hendes site og se traileren.

_____________




How the Internet (and Volkswagen) Made a Dead Folksinger Into a Star

"How did such an elusive character become famous, decades after his death? During the 1970s and 1980s, he had a small following, mostly in England. (The Cure is said to have taken its name from a Nick Drake line about “a troubled cure for a troubled mind.”) Then, in 1999, the title track from Pink Moon found its way into a Volkswagen Cabriolet commercial. It was the first VW ad to ever appear on the Internet (this was several years before YouTube), and online viewers were given the option to download the music. For the first time ever, a Nick Drake song made it onto the Billboard Hot 100."

En ret interessant artikel om fantastiske Nick Drake og hvordan han stort set ikke var kendt i sin samtid, men først for alvor blev berømt lang tid efter sin død. Endda takket være en Volkswagen-reklame.

_____________


ಠ_ಠ

Disapproval Look. Og alle de andre.

_____________




Jeg har normalt ikke reklamer for noget så aparte som WeightWatchers med i morgenposten, men når den er så veludført, som det er tilfældet her, vil jeg gerne gøre en undtagelse.

_____________




Bor du sammen med børn eller andre barnlige sjæle, der endnu ikke er mestertegnere? Så kig her - Lost My Name har lavet en konkurrence om at lave den bedste grimmeste julestrik. Det bedste af det hele: Hvis du vinder, strikker de den til dig.

_____________




Buzzfeed har lavet en oversigt over, hvordan teknologi ændrer medier. Og det er ret vildt. Den tager selvfølgelig afsæt i Buzzfeeds egne tal, da det er dem, der er afsender. Men hvis du bare har arbejdet en lille smule med digital publicering, video eller annoncer, vil du højst sandsynligt kunne bruge noget herfra. 

_____________




Det var alt for i dag. Tak fordi du kiggede med. Husk at man aldrig kan putte for meget sennep i en tunmousse.

Peace.