Så er det fandme blevet august og det er jo den allerbedste måned på hele året. Varme aftener, lange dage og en sommer der forhåbentlig ikke vil slutte. Det er også fredag, man kan næsten ikke ønske sig mere. Nu er der morgenpost:

___________




Hey, den nye plade fra Lana Del Rey er sgu ret god. Tjek videoen til nummeret 'Ultraviolence' herover. Hele pladen er ude på iTunes, Spotify og alle de andre tjeneste.

___________





Yes på så mange niveauer.

___________




New York Times T Magazine har en ret fantastisk feature om expats i Tangier. Altså folk, der er flyttet til den farverige, marokkanske by og aldrig vendt hjem igen. Videoen i artiklen er også supercool. Noget andet end den kølige, skandinaviske minimalisme, vi bor i.

___________




Driving Dreams er en crowdfunding-kampagne, der søger midler til at dokumentere bilindustriens anden gyldne æra: Ikke den fra USA, men den fra Italien. Der er lavet en trailer, som rummer masser af smukke biler, og hvis du vil støtte kampagnen, kan du gøre det her.

___________




Lige lidt tøj: Norse Projects har netop lanceret deres efterårskollektion, hvor især deres dunjakker og -veste ser fede ud. Jeg er fan af den rene æstetik. Et andet dansk brand, Wood Wood, er ligeledes klar med deres kollektion til efterår/vinter, som også er skarp. 

___________




Kunstmuseer efter dommedag.

___________




15 måder at åbne vin på.

___________




"Depending on where you're born, cooking dinner, having sex and going to the bathroom are either three of life's many pleasures - or three of the riskiest things you can do."

Sådan kommer du til at dø.

___________




Quotacle er en søgemaskine, der lader dig søge i over 250.000 filmreplikker fra 143 film. Blæret.

___________




Jeg ville ønske, at denne her sang varede en hel time. Dinosaur Jr.-frontmand J Mascis i duet med Cat Power på nummeret 'Wide Awake'. Jeg skal ikke høre andet hele weekenden.

___________




Helt vidunderlige billeder fra stranden på Coney Island i 1960.

___________




Jeg har ikke mere for i dag og for denne uge. Jo, jeg skal lige huske at minde om et godt bud på aftensmad, hvis du er i København: Bakken i Kødbyen kører for tiden et genialt koncept, hvor kokken Lee Tiernan fra St. John Bread and Wine i London udøver konceptet Black Axe Mangal. Det går ud på at lave sindssygt velsmagende mad hver torsdag-lørdag fra kl. 18 til der er udsolgt. Jeg var forbi i går, det koster en halvtredser og mine smagsløg er stadig højspændte. Der bliver hurtigt udsolgt, for alle vil have en bid af Tiernan, so you better act fast, son.

PEACE.