Goodmornings, jeg håber at du er kommet godt over weekenden og at din kælder ikke har stået under vand. Det er årets første efterårsdag og nu er det tid til ugens første morgenpost:

__________




Why Uber must be stopped

"What is Uber? A paragon of free market efficiency and technological innovation serving the greater convenience and comfort of the general public? Or living proof for why capitalist societies require regulation?"

Før vi alle åbner vores arme og blindt hilser Uber velkommen, er det måske værd at overveje, hvilken moral firmaet har. Nogen synes, det skal stoppes.

__________




McDonald's fylder 40 år og fejrer sig selv med en ret selvforherligende og cheesy side, der dog nok skal få noget trafik.

__________




Why Don't Restaurants Charge for Reservations?

"One reason entrepreneurs keep trying to sell reservations is that restaurant pricing seems so outdated. Airlines charge significantly more for tickets on weekends and charge much less for flights that depart at 5am, yet all dinner reservations are the same price (free) and with the exception of a few special holiday menus, prices are the same on Tuesday at 6pm as Saturday at 8pm."

En ret interessant tanke. Selvom intet hindrer restauranter i at føre en dynamisk prispolitik, benytter ingen sig af det.

__________




Højst sandsynligt ikke.

__________




James Murphy fra LCD Soundsystem laver musik ud af realtime data fra US Open. Det er altså ret sejt.

__________




Fotografen Michael Wolf har fanget pauser i Hong Kong.

__________




Alvar Aalto Street View Architecture.

__________




Jeg spiller ikke selv Minecraft, men noget siger mig, at det er ret sejt, at Geodatastyrelsen har frigivet et 1:1 kort af Danmark til spillet.

__________




The Boy With Half a Brain

"Zionsville’s Jeff and Tiernae Buttars surrendered their son William to the most radical procedure in neurosurgery. The grim choice to remove a portion of his brain left everyone changed."

Dagens læsning. Wow.

__________




Internet Archive Book har stille og roligt samlet over 2,6 millioner billeder.

__________




Jeg savner lidt baggrundsinfo på den her historie om tunnel rats, men den er virkelig godt fortalt og sat op. Og den både afskrækker og pirrer nysgerrigheden.

__________




Det var alt for i dag. Har jeg fortalt at Tommi's Burger Joint i Kødbyen laver en helt sublim burger? Nå men det gør de og de har som nogle af de eneste burgere i København præcis ramt den pris, en burger skal koste.

Peace.