Godmorgen, så er der fandme morgenpost igen. Beklager mit fravær mandag og tirsdag, men jeg har været i New York et lille smut og er lige landet. Her kommer en hurtig gennemgang af internettet for i dag:

____________




Jeg har haft Paul Simon og 'Graceland' på hjernen de sidste mange timer. Men det er fandme også et godt nummer og en god skive.

____________




Eric Schmidt fra Google har ni rigtig gode råd, hvis du vil blive bedre til email. Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig...

____________




Der er virkelig mange gode magasiner om mad for tiden. First We Feast har lavet en oversigt med 20 magasiner, der nok skal få mundvandet til at løbe.

____________




The Untold Story of How the Apple Store Cube Landed in Midtown

"Though it has been open for less than a decade, the Apple store under the glass cube at the base GM building is already one of the best-known and most successful retail sites in the world. But few people realize that it exists because of a real estate developer who had just taken the biggest gamble of his life, and needed to solve a problem — and because he knew just how to play mind games with Steve Jobs."

God fortælling om Apples butik ved Central Park.

____________




Manual ligner en virkelig god foto-app til din iPhone, fordi du selv kan styre alle indstillingerne, når du tager billeder.

____________




Hvad spiser du, når klokken viser snack time? Jeg er god til lakridser eller mandler.

____________




Der er noget, der siger mig, at jeg snart skal til Korea. De har det alt for vildt...

____________




Why Getting It Wrong Is the Future of Design

"We have figured out the rules of creating sleek sophistication. We know, more or less, how to get it right. Now, we need a shift in perspective that allows us to move forward. We need a pole right through a horse's head. We need to enter the third stage of this cycle. It's time to stop figuring out how to do things the right way, and start getting it wrong."

En virkelig interessant artikel fra Wireds chefredaktør Scott Dadich, der skriver om designcyklusser og behovet for at lave fejl med vilje.

____________




Post-it er klar med en ny app, der kan decifrere post-its på en væg, klippe dem ud og fremhæve dem og meget mere. Ret sejt.

____________




Det seneste stykke tid har jeg ledt efter et nyt kontor, og jeg er mildest talt forbløffet over hvor elendigt overblik, man har over markedet for erhvervsejendomme. Der er et par forskellige indgange, men der er ikke rigtig én side, der samler hele molevitten. Nå, jeg har fundet noget og jeg er glad, men jeg kunne godt tænke mig, at vi fik en løsning som Spacious til Danmark. Anyone?

_____________




Quotes on Shit.

____________




Jeg havde det nye sociale medie Ello med i morgenposten i sidste uge. Et invitation-only sted, der selvfølgelig er røvhamrende sygt kedeligt, men som prøvede at fortælle, at det var skabt af kunstnere og designere, der lovede en ad-free model langt fra Facebooks kommercielle kløer. Well well, det er vist ikke helt sandt, da Ello har fået funding og  investorerne selvfølgelig forventer udbytte - og folkene bag Ello nok også for længst har overvejet deres exit-strategi. Aral Balkan siger Ello, goodbye og jeg gør sgu nok det samme.

____________




Børsen redder Danmark.

____________




Oooog det var alt for i dag. Jeg er tilbage i morgen.

Peace.