Mooornings, jeg håber, at du er frisk og veludhvilet. Her kommer i hvert fald en morgenpost, der kan gnide søvnen ud af dine øjne.

_____________




Jeg kommer nok næppe nogensinde i målgruppen for balletsko, men ikke desto mindre er det interessant at se, hvordan de bliver lavet.

_____________




Skovbrande i Californien; et par ret vilde billeder derfra.

_____________




Og nu vi snakker foto: Leica har netop løftet sløret for deres nye M Edition 60-kamera. Der er kun blevet lavet 600 af dem, og du bliver selvfølgelig ikke en bedre fotograf af at eje det (det handler om øjet, ikke om kameraet, you know), og så koster det liiiige over 100.000 spir.

_____________




Afghanistan set gennem Washington Posts Richard Johnsons skitsebog. Det er virkelig imponerende.

_____________




Beklager at denne er et par måneder gammel, men jeg har ikke set den før. Jeg så forleden traileren til '20.000 Days on Earth', der har Nick Cave i hovedrollen i en fiktiv fortælling om sig selv, og den ser altså ret lovende ud... Tjek også 20.000 Days on Earth.

_____________




Madonna x Naomi Campbell, behind the scenes på en fotoskydning til magasinet King Italia fra 1992. NSFW, obviously.

_____________




Optisk illusion. Hvis du stirrer længe nok på midten af billedet ovenfor, forsvinder det. My eyes!

_____________




Kina er verdens mest forurenende land, og hvis de ikke snart tager markant stilling til miljøet og skifter kurs, kan miljøindsatsen fra resten af verden være totalt ligegyldig. Grufuld læsning til morgenkaffen.

_____________




Det er 30 år siden, Coen-brødrene debuterede med 'Blood Simple'. I den anledning ser The Atlantic alle brødrenes 16 film og nedskriver løbende vigtige betragtninger, og det er god læsning.

_____________




Du har sikkert allerede set masser af billeder fra Burning Man, men her er endnu en gigantisk stak billeder, der virkelig er vilde.

_____________




Inside David Chang's Secret Momofuku Test Kitchen

"We walk by shelves of Ritz Crackers, Crisco and cornflakes to another scuffed door. “You’re only the fifth civilian to ever see this,” Chang says as he leads me to his windowless Momofuku culinary lab, where his team of food scientists and chefs are trying to invent new tastes for his growing restaurant empire. “I don’t know any other way to get my guys to embrace failure,” he says. ”I just want them to go for the big fuckup.”"

Jeg elsker kokke, og jeg elsker deres kompromisløse dedikation, når det kommer til deres fag. David Chang er en af dem, der gør det godt, og Forbes har fået et kig ind i hans "hemmelige" testkøkken. Husk også at tjekke galleriet og få din munchies på.

_____________




Det var alt for i dag. Vi ses sgu igen i morgen.

Peace.