Godmorgen, jeg håber du har haft en dejlig weekend. Jeg har været helt nede i gear og det har været schön. Nu er der morgenpost:

____________




Bill Murray synger Bob Dylan. Jeg er vild med ham.

____________




Second Languages Around the World. Sejt.

____________




The Disease of Being Busy

"What happened to a world in which we can sit with the people we love so much and have slow conversations about the state of our heart and soul, conversations that slowly unfold, conversations with pregnant pauses and silences that we are in no rush to fill?"

Husk at skrue lidt ned for tempoet. Du har sikkert også for travlt. Det er vigtigt at trække stikket ud lidt mere.

____________




Sådan laver man papirfly, der flyver langt. Fra den i øvrigt ret fede side The Kids Should See This.

____________




En meget sjov sag hos Washington Post, der fremhæver den ene ting, du er afhængig af på de sociale medier: Tallene. Interessant at forestille sig, hvad der ville ske, hvis de blev fjernet helt.

____________




Finding artwork in the movies. Her fra Coming to America, en af de film, jeg har set allerflest gange.

____________




Geniale billeder af Xavier Martin.

____________




0h h1 er et spil, der først ser ret enkelt ud, men som selvfølgelig viser sig at være kompliceret. God lille ting hvis du skal fordrive mandagstimerne på kontoret.

____________




Det kræver ni liter vand at lave én liter cola. Som en kommentar til vores verden, hvor cola af og til kan være nemmere tilgængeligt en rent drikkevand, har den hollandske kunstner Helmut Smits skabt en maskine, der laver cola om til vand. Dog bliver en liter cola desværre ikke til ni liter vand.

____________




Wauw wauw wauw: Fantastic Man har stillet deres gode smag og sans for art direction til rådighed for forlaget Penguin. Resultatet er magasinet The Happy Reader, der fremover bliver en kvartalsvis udgivelse om litteratur. Kan ikke vente med at få fingrene i et eksemplar.

____________




Efter en Kickstarter-kampagne, der rejste mere end 1 million dollaaaaars, er Lomography nu klar med deres første instant-kamera, der har fået navnet Lomo'Instant. Det koster fra 89 pund, og hvis du godt kan lide den slags nostalgi, er det sgu ret sejt. Jeg havde for en del år siden en lang periode, hvor jeg tog virkelig mange polaroider. Advarsel: Det er fuuucking dyrt i film.

____________




En ret vild oversigt over, hvor meget aktivitet der er på internettet på blot 60 sekunder.
 
____________




Og så vil Nicholas Cage og jeg gerne takke for i dag og krydse fingre for, at vi ses igen i morgen.

Peace.