Godmorgen, der er da lige morgenpost:

_____________


































Tiny Paintings.

____________




Jeg elsker kød og det gør du også: Meat - Everything You Need To Know ligner en bog, der er værd at bestille hjem.

____________




Fin gennemgang af nogle af de bedste magasiner fra Japan. Det er ret svært at få fat på dem her i Danmark, så det er med at stacke up, hvis du er i London, New York eller - selvfølgelig - Japan. 

____________




Da rutefly blev almindelige i 1950'erne, gjorde en international elite af jet-settere rejser til eksotiske og spændende destinationer til en livsstil. Vanity Fair har et fantastisk galleri med Bruce Handys fotos fra en tid, der ikke kunne ligge længere væk fra lavprisselskabernes manglende benplads og nutidens uglamourøse flyrejser.

____________




Nu kan du opgradere til Apple iOS 8, men læs lige denne her artikel, før du gør det.

____________




Kan simpelthen ikke huske, om jeg har haft denne med før. Men Distance To Mars giver et meget godt billede af, hvor langt væk Mars ligger fra Jorden. Det er glimrende lavet.

____________




The History Behind 10 Classic Camouflage Patterns. Camo for evigt.

____________




Dudes in Start-Up Shirts.

____________




The California Sunday Magazine

"We’re excited to share a glimpse of The California Sunday Magazine—the next media project from the lab of Pop-Up Magazine, the live magazine. The California Sunday Magazine and Pop-Up Magazine will work together to produce unforgettable reported storytelling from the West Coast, for your nights and weekends."

Mit hjerte smelter.

____________




New York Times at work: Fremragende oversigt over, hvordan ISIS fungerer. De har både oliepenge, våben og kontrol over store dele af Syrien og Irak. Fundamentalismen og ignorancen er den største fælles fjende, vi har.

____________




Ok, nu vi snakker fjender, så bør vi måske også kigge lidt indad. På billedet kan man se "dark snow." Det er sort is på Grønland og det er pænt nedtur, skulle jeg hilse at sige. We are fucked.

____________




Vi må hellere slutte med et nummer, der er umuligt ikke at elske. Tak til Julian.

____________




Og det var alt for i dag. Husk at sende flere breve og hilsner med gammeldags post. Det varmer.

Peace.