Godmorgen. Så er det sgu allerede fredag og jeg er klar med ugens sidste morgenpost. Enjoy.

______________




Det er altid fascinerende at få et kig ind i andre folks boliger. Der findes masser af boligreportager på nettet, men en jeg ikke kendte, var TRNK. TRNK har udover en webshop en ret fin afdeling for reportager fra gode mænds hjem, og det er værd at tjekke ud.

_____________




Her gik jeg og troede, at jeg kendte internettet godt. Og så kommer Morten Saxnæs, Jonas Juhler og Ricki Mae Melchior og laver nye kapitler af quizzen iQuest, som er fuldstændig umulig. Det er ret sjovt. Udfra meget få tips skal man gætte, hvad svaret er. Quizformen er ret gennemført og hvis du ikke har noget at tage dig til i dag, kan du selv prøve her.

____________




Hvis du følger LeBron James på Instagram, vil du også vide, at han har været på en seriøs sommerkur. Han var hakket før, men han er totalt trimmet nu. Metoden har været at skære alle kulhydrater fra i kosten, og hvis du vil efterlige LeBron, har Men's Journal en guide til det her.  

____________




Oh, internetz: PornHub Comments on Valentines.

_____________




I disse flygtige tider er det vigtigt af og til at stoppe op. Det har den schweiziske grafiske design Philipp Adrian gjort; han har faktisk fastfrosset tiden lige netop den 9. november 2012 kl. 14.47.36. Han har taget alle tweets, der er lavet i dét sekund, og så har han udgivet dem i fire bøger.

_____________




Okay, det her er sjovt: High Maintenance er en webserie om en cannabis dealer, der leverer weed til neurotiske kunder. Afsnittene er korte og det er virkelig godt lavet.

_____________




Der bør ikke rigtig herske tvivl om, at Nike og deres kreative bureau Wieden+Kennedy laver nogle af de vildeste reklamer, der findes. Tjek denne nye med Neymar Jr. i et spejlkabinet.

_____________




Så: Soundcloud har netop fortalt, at de er klar til at lancere en annonceringsmodel. Øv. Huh Magazine har fundet til fem alternativer til Soundcloud, der ikke har annoncer og som stadig er gode.

_____________




Ret sjov afstemning på Reddit: Er det en sport? Boksning er åbenbart den mest sportslige sport.

_____________




Faisal Al Fouzan bor i Kuwait og tager smukke billeder fra et andet Mellemøsten, end man ser i mange medier. Værd at følge på Instagram

_____________




Det var alt for i dag og for denne uge. Jeg ønsker dig en fredfyldt weekend med en øl, en kage og måske en gåtur. Husk at få noget frisk luft, det er sundt og gratis.

Peace.