Godmorgen. Beklager at Morgenposten er lidt forsinket, jeg havde besøg af en elektriker i morges og det trak ud.

____________




FYI I'm a Graphic Designer. Hahaha.

____________




Invasions af Charles Pétillion.

____________




Så langt rejser lys på 45 minutter. Fantastisk flot lavet.

____________




London's Water Hippies. Folk, der har valgt at bo i husbåd i London. Fine billeder. Og meget sjovt at man kan være tvunget til det i London, fordi huslejen på mursten er for høj, hvorimod det i DK er luksus og mere eftertragtet at bo på vandet.

____________




A True People's Champ: Muhammed Ali. Jo mere, jo læser om ham og ser ham på billeder, jo større fan bliver jeg af manden.

____________




Den komplette guide til James Bonds favorit-pister. Det er sgu da meget praktisk at vide.

____________




Hurra! På mit designbureau Double er vi vildt glade og stolte over at have designet og bygget ny hjemmeside for den engelske yoga-kæde Stretch. Vi har også lavet deres visuelle identitet. Siden er responsiv, så den fungerer selvfølgelig på alle devices. Giv den et tjek, vi lancerer snart noget mere sjovt.

Apropos Double: Vi er så småt ved at kigge efter endnu en designer til vores team. Er du stærk digitalt eller kender du den helt rette, så giv endelig lyd til kristoffer@doubleprojects.com. Tak.

____________


   

Ok, lige lidt mere fra egne rækker: Jeg er ved at flytte og har lidt møbler i overskud. Blandt andet to styks af disse værkstedsskabe, som jeg har brugt som garderobeskabe. De er mørkegrønne og lavet af metal. Beklager de dårlige billeder. Og ja, de er til salg. Står du og mangler? De koster 2.000 kr. for to og de står på Frederiksberg. Send en hilsen til mailen ovenfor.

____________




Nyt nummer fra Best Coast. California Nights. Det er lækkert, der er godt med tråd i sangen. "California nights, make me feel so happy I could die." Tja, det forstår jeg egentlig godt.

____________




En ældre dokumentar af mørkets mester, Yohji Yamamoto. Hans SS15-kollektion for Adidas, som lyder navnet Y-3, er ret stærk, synes jeg.

____________




Okay, vild respekt for fridykkeren Guillaume Néry, som nærmest ligner en astronaut der svæver rundt uden tyngdekraft under vandet. Meget smuk video!

____________




Det var alt for i dag. I morgen er jeg tilbage i mere retmæssig tid. Husk at spise masser af brød, ris og pasta.

Peace.