Guten Morgen. Fredag, om lidt har du fri, først er der morgenpost og det er fedt:

_____________




Vi starter lige stille og roligt ud med Charlotte Gainsbourg, der som bekendt også har udgivet en plade ved siden af karrieren som skuespiller. Daaarjligt.

_____________




Først lavede Olafur Eliasson Louisiana om til et islandsk stenlandskab og nu har den norke kunster Per Kristian Nygård lavet værket 'Not Red But Green' i Olso. Det ser ret fedt ud.

_____________




Det var Thanksgiving i USA i går og i den anledning rejser mange hjem til familien for at spise, drikke - og skændes. VOX har skrevet en guide, så man kan forberede sig på Thanksgiving-skænderier med de mest konfliktsøgende familiemedlemmer. Den er ret handy, kan også bruges til jul i Danmark med emner som Israel/Palæstina, Ferguson og Bill Cosby.

_____________




I Have NOT Read and Agree to the Terms of Use.

_____________




Monocle ligger ikke på den lade side og eksperimenterer konstant med formaterne. Seneste skud på stammen er The Forecast - en årlig udgivelse, der udkommer første gang her i december. Den vil være pakket med indsigt i business, byudvikling, diplomati, kultur og meget mere. Det lyder lovende!

_____________




Asexuals seek to raise awareness of the ‘invisible orientation’

"During high school in the Hampton Roads area, she had a boyfriend, but mostly because he seemed to like her and that was what was expected of her. He was really just a buddy who liked the same books and video games that she did. But when he started getting interested in having sex, the relationship hit a dead end."

Nogle kan lide drenge, nogle kan lide piger, nogle kan lide begge dele og nogle kan slet ikke lide noget som helst. Asexuals.

_____________




For ikke så lang tid siden snakkede vi om Norges nye pengesedler, som jeg synes er fantastisk flotte. Nu har en designstuderende ved Basel School of Design givet sit bud på, hvordan de amerikanske pengesedler kunne tage sig ud. Det bør handle om videnskab i stedet for 'dead presidents'. Rigtig fine, synes jeg.

_____________




Wu-Tang forever. Stream hele deres nye plade 'A Better Tomorrow' herover.

_____________




Hyper Geography er en af den slags blogs, hvor der sker rigtig meget på, som man ikke rigtig forstår, man som man gerne vil lære mere af. Jeg fatter ikke rigtig, hvordan alle billederne sat sammen ligner en stor collage, men at hvert enkelt billede også står for sig selv. Det må være noget smart computergrafik, jeg ikke kan få ind i hovedet.

_____________




48 Hours with Ron Jeremy.

_____________




Sådan så Twitter ud, da dramaet steg i Ferguson. Interessant. Læs mere.

_____________




Og det var sgu alt for i dag og for denne uge. Husk at bage en kage, løbe en tur, drikke et kæmpestort glas rødvin og lig en time på sofaen i weekenden.

Peace.