Godmorgen, det gode vejr fortsætter og weekenden begynder så småt at vise sig i horisonten. Og solen skinner på dig, for nu er det tid til dagens Morgenpost:

____________




Producer Emile Haynie har udgivet sin første plade, 'We Fall', og den er fandme god. Helt perfekt musik til det forår, der går rundt og spirer udenfor. Emile Haynie står bag nogle af det seneste årti mest markante produktioner, deriblandt 'Runaway' for Kanye West og Eminems 'Recovery'-plade, som han vandt en Grammy for. Han har også arbejdet sammen med Lana Del Rey. Nå, men på Nowness kan du se en version af førstesinglen 'Falling Apart', som er optaget på Chateau Marmont, hvor Haynie i øvrigt har boet i et år for at optage sin plade. Og på Complex kan du læse et portrætinterview med Haynie. Good stuff.

____________




Hvordan bruger døve nye ord som selfie, duckface, photobomb og emoji, når de taler? Hopes & Fears guider til det nye internet-slang på amerikansk tegnsprog. Ret interessant.

____________




Complex har lavet en dokumentar på en halv times penge, der handler om Eminem og The Shady Records. Der er masser af good stuff, og Dr. Dre, 50 Cent og Eminems advokat Paul Rosenberg medvirker og fortæller historier. Eminem er i mine øjne en af de største nogensinde, og jeg husker stadig, da jeg betalte 190 kr. (!) for hans første CD i Stereo Studio i Aarhus lige da de havde fået den. Jeg var solgt.

____________




Matthew Orlando virker som en af de mest sympatiske kokke på den københavnske madscene. Hvad han har bygget op med Amass på Refshaleøen er intet mindre end fantastisk. IBM har lavet en lille film med ham. Tjek den ud.

____________




En af de sejeste i musikken, Ad-Rock fra Beastie Boys, fortæller om livet efter rapgruppen, der som bekendt mistede en tredjedel af staben i 2012 da Adam Yauch døde.

____________




Hvorfor faen bliver sneakers ved med at blive dyrere og dyrere?

____________




My Saga

"I lost my driver’s license over a year ago. I lose stuff all the time. Credit cards, passports, car keys, cash, books, bags, laptops. It doesn’t worry me, they usually turn up eventually. The last time I was in New York, I left my backpack in a taxi. I had taken three of my kids with me, so I was a little distracted when we got out. All of our passports were in the backpack, as well as my laptop, where everything I have written in the last 20 years is stored."

Karl-Ove Knausgaard er på rejse gennem USA og han skriver om det i New York Times og det er fandme noget af det bedste rejsejournalistik, man kan forestille sig.

____________




God lille guide: Minimalist sneakers
.

____________




Jeg har ikke været på skiferie i Alperne i år, så jeg har ikke fået min fair share af kaiserschmarrn med æblesauce. En af de mest absurde og underlige desserter, jeg kender, men damn den er altså god - tror jeg skal i køkkenet.

____________




Hvad sker der med din krop, når du har sex?

____________




Det var alt for i dag. Hav det rart og husk at det er ok at gå ud og få en enkelt øl i aften, nu hvor det er torsdag.

Peace.