Godmorgen, jeg håber du har haft en rigtig god weekend. Det har jeg. Nu er jeg klar med ugens første Morgenpost, som du kan hælde over dine flakes og nyde med din morgenflakes:

____________




Life Explained in 27 Seconds. Simpelt, men effektfuldt.

____________




Læs nogle flere bøger.

____________




Ice cream melting.

____________




The Agony and the Ecstasy of Kanye West

"For over a decade, the rap superstar has made music that pushes boundaries, courts controversy and divides critics. Now, the man who has compared himself to Jesus and Steve Jobs just wants to make clothes for the masses."

New York Times T Magazine tegner et stort portræt af Kanye West. Man har selvfølgelig læst en del om manden efterhånden, men det er ikke desto mindre værd at tjekke ud. Juergen Teller har fotograferet.

____________




Disposable Camera App er en app, der fungerer lige som et engangskamera. Du skyder 27 billeder og derefter sørger folkene bag for, at de bliver printet og leveret direkte til dig. Ret sjov ide.

____________




Overskriften siger det hele: De 100 bedste bøger fra dette årti indtil nu. Det er forlaget Oyster Books, der har sammensat listen.

____________




Lykke Li har lavet et cover af Drakes 'Hold On, We're Going Home'. Det lyder fuldstændig som 95% af alt andet musik, hun udgiver, men hvis det er noget for dig, vil du helt sikkert også kunne lide nummeret ovenfor.

____________




Bølgen 'The Right' I Western Australia er en af verdens absolut største bølger. Tjek den korte film ovenfor om surferen Ryan Hipwood, der har prøvet at surfe den og nærmest blev slået ihjel af den.

____________




Det var alt, hvad du behøver at vide i dag. Jeg ønsker dig en god mandag og håber, du får tid til at tage et par pauser uden forstyrrelser i et solfyldt hjørne.

Peace.