Efter at have set Thomas Daneskovs film "Eliten" i den forgange weekend blev jeg inspireret til at samle nogle af mine yndlingshistorier om de rige og berømtes livsstil. Fra Paris Hiltons overdådige hjem i Beverly Hills til den sande historie om den berygtede "bling ring"-sag og rich kids i Kuwait, der holder geparder som kæledyr.

____________



Den 26-årige instruktør Thomas Daneskov vandt hovedkonkurrencen ved årets CPH PIX for sin film “Eliten”. Den kan i øjeblikket streames via dr.dk. Den får en anbefaling herfra.

____________



"Do you know who I am?" er den foretrukne sætning, blandt rige og berømte, der kommer i knibe, rapporterer Town & Country Magazine. The favorite refrain of rich kids and celebrities strikes again.

____________


Dårligdommerne er en dansk podcast, der anmelder de dårligste danske film. Deres afsnit om filmen Rich Kids fra 2007, der i øvrigt har en 3,9-rating på IMDB, er værd at høre.
____________




I Kuwait er det blevet populært blandt rige mennesker at holde større kattedyr, selv om loven forbyder det. VICE rapporterer om fænomenet.
____________



I 2013 instruerede Sofia Coppola filmen “The Bling Ring”, der fortalte historien om en gruppe teenagere, der i løbet af 2008 og 2009 begik indbrud hos en række amerikanske superstjerner. Blandt andre Lindsay Lohan og Paris Hilton. Historien var en sand historie, og den blev bedst fortalt i den fremragende Vanity Fair-artkel “The Suspects Wore Louboutins” fra 2010.
____________



Da Sofia Coppola skulle promovere filmen (som Paris Hilton selv medvirkede i) skød hun denne billedserie med Paris Hilton fra hendes hus for Elle Magazine. Hun bor ret vanvittigt.
____________



Det her er i øvrigt det bedste billede af Paris Hilton, jeg nogensinde har set. Det er fotograferet af Torbjorn Rodland for Purple Magazine i 2014. Se hele serien her.

____________


Kan I huske dengang, Lindsay Lohan havde skrevet “Fuck U” på sine negle, da hun skulle i retten? Det var noget superstar shit.
____________

Oliver Enné på Twitter / Instagram